≫ 

"Kakav horor! Kakvo đubre!" Nova sezona "456 sekundi sa Sašom Vidićem" u kojoj niko nije pošteđen

Posle letnje pauze, modni dizajner se vraća naoštren i puca iz svih oružja

  • 36

Dizajner Saša Vidić se vratio posle letnje pauze u studio Telegraf.rs i snimio prvu epizodu druge sezone emisije "456 sekundi sa Sašom Vidićem".

Ovoga puta komentariše stil Lune Đogani, Cece Ražnatović, Lepe Brene, Severine Kojić i Jelene Rozge. Poslednji segment posvetio je, kako kaže, "tati svega", tragično preminulom Daliboru Andonovu Gruu.

Ko je stilski čist horor, ko se odabirom odeće degradira, ali i koje zablistao, saznajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Guccio

    11. septembar 2019 | 22:50

    Po meni je on izgubio svaki kredibilitet kada je pominjajuci modnu kucu BALMAIN izgovorio - BALMEJN, dok se pravilno izgovara - BALMAN ( sa razvucenim a) Nije to Engleska rec i marka pa da se cita na Engleskom... On kao kreator, modni strucnjak, sta god bi takve stvari morao da zna. Plus upravo sada nosi tu marku na sebi a ne zna ni kako se izgovara.

  • Sneki

    11. septembar 2019 | 23:57

    Sasa Vidic je jedini muskarac koji sme javno da iznese istinu u oci i ono sto 90% naroda misli. Vise nego ocigledno je da se Luna stiti i favorizuje zadnjih godinu dana zbog toga sto je "propatila" , a koliko se svi secamo sama je svesno i uz podrsku svojih roditelja sebi od zivota napravila pakao i sad svi moramo da je zalimo. Neka hvala, citiracu nasu pobednicu z2 "ja sam slobodna, imam samo 21 god, bas me briga sto je ozenjen, povuci se Kija, on ce biti moj muz, dosla sam da vidim svog zeta -Anabela....."

  • Cile

    11. septembar 2019 | 20:32

    👏👏👏 Savrseno ocenio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA