"Nisam znala da je ovako teško": Luna otkrila kako reaguje kada zadrugari napadaju Gagija (VIDEO)

- Drago mi je što ignoriše napade, da se ne peca na to i da ne dozvoljava nikom da ga isprovocira - rekla je Luna

  • 39

Luna Đogani dve godine provela je u "Zadruzi", a u drugoj sezoni ovog rijalitija odnela je i pobedu. Nakon toga ona se posvetila muzičkoj karijeri, a u "Zadrugu 3" ušao je njen otac, denser Gagi Đogani.

Luna je prokomentarisala Gagijevo učešće u "Zadruzi 3" i priznala da joj je najteže da gleda scene u kojima pojedini učesnici napadaju njenog oca.

- Najviše mi se sviđa to što je on zapravo onakav kakav jeste... On je i te kako poseban, duhovit, simpatičan... Ima te neke svoje ispade, jednostavno nekako jedinstven. Drago mi je što ignoriše napade, da se ne peca na to i da ne dozvoljava nikom da ga isprovocira. Drago mi je da je pozitivan, da igra i da se smeje - rekla je Luna, pa prokomentarisala kako reaguje kada Gagija napadaju u Zadruzi:

Luna Djogani Luna, Foto: ATA Images

- Ja nisam znala da je ovako teško, da si napolju, da gledaš nekog ko ti je drag unutra i da moraš da ćutiš, ne možeš ništa, a neko unutra ti napada nekog koga ti voliš. Sad vidim da je to jako teško i razumem moje roditelje kroz šta su oni prolazili.

Šta je Luna još rekla o novoj pesmi, ali i nastupima možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    12. septembar 2019 | 01:40

    Sad mozda razumes Kiju i ona je gledala kako joj spopadas muza a nemoze nista da kaze pa je zato usla u zadrugu1😀

  • MM

    12. septembar 2019 | 10:02

    A kako je bilo Kiji i njenoj porodici dok su gledali kako ti Lunjaro javno i pred suprugom jašeš njenog muža!? Sram vas bilo vašeg nemorala, sebičluka i nesavesti prema drugim ljudima, samo gledate svoje dupe!!! Takve ljude u životu nismo videli!!!

  • Dagi

    12. septembar 2019 | 07:34

    A kad je tvoja majka pricala za Kiju da je psihicki bolesna? Kad te zvala telefonom i ogovarala Kiju, kako je njoj bilo? Samo sebe gledate i sebe uzdizete a u stvari ste dno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA