Poslednji pozdrav od kajtera... Gruovi drugari bacili venac u Dunav, njemu u čast (VIDEO)

Venac od belih ruža bacili su u reku, na mestu gde je Dalibor Andonov Gru tragično izgubio život

  • 5
Dalibor Andonov, Gru

Dalibor Andonov Gru (1973-2019)/Foto: ATA Images

Dan nakon što je Dalibor Andonov Gru ispraćen na večni počinak, okupili su se njegovi drugari sa kajtinga koji ga je koštao života, kako bi ga u intimnom činu ispratili. Još jednom. I nikada zauvek. Onako, na svoj način. Bez puno halabuke. Bez nepotrebnih ljudi. Nepotrebnih stvari. Bez ikakvih reči. Uz njegovu pesmu "Pravo u raj".

Nekoliko dobrih drugara neprežaljenog repera okupilo se ovog petka trinaestog na Dunavu u Zemunu i čamcem otišlo na mesto gde je reka progutala Grua. Devetog septembra 2019. Odnela mu život u 47. godini.

Dalibor Andonov Gru reper, venac

Gru je bio ovisnik o adrenalinu i ljubitelj ekstremnih sportova/Foto ilustracija: Telegraf ATA Images/Youtube

Sa suzama u očima položili su venac od belih ruža na kojem je ispisan poslednji pozdrav od njegovih kajtera. Od drugara sa kajtinga, koji je Gru obožavao i u kojem je uživao punih 20 godina, a koji mu je na kraju odneo život. Nažalost, isuviše rano.

Tuga na licima, tuga na Dunavu, tuga za ceo život. I baš kako kaže Gruova pesma: "Duša ovog dečaka sada ide pravo u raj".

Dalibor Andonov Gru sahranjen je 12. septembra na groblju Orlovača u Beogradu. Ispraćen je na dostojanstven i velik način, jer je i sam bio veliki čovek. Uz bajkere i trubače. Poslednji put zasvirala mu je pesma "Tiho noći" uz koju je otišao na večni počinak.

Za sobom je ostavio neutešnu suprugu Danicu i dva sina, Vuka i Relju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko tamo

    13. septembar 2019 | 15:17

    Dalibor je otišao u večnost.Najžalije mi padaju suze njegove supruge jer je u najboljim godinama ostala sama da podiže dva dečaka.Nadam se da ima snage i sredstva da isprati sve što moderno društvo zahteva za normalan život.

  • Djole

    13. septembar 2019 | 13:47

    Tuga. Počivao u miru,legendi. Saučešće porodici.

  • Aaaa

    13. septembar 2019 | 13:46

    Bas tuzno!Emotivno!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA