≫ 

U Beogradu osvanuo grafit posvećen Gruu

Grafit u čast Dalibora Andonova Grua nalazi se na Autokomandi

  • 18
Dalibor Andonov Gru, mural, Autokomanda Beograd Foto: Instagram/markodjurovski/ATA Images

Cenjeni reper Dalibor Andonov Gru sahranjen je 12. septembra na groblju Orlovača u Beogradu, a javnost, njegovi prijatelji i svi koji su ga voleli i poštovali i dalje se ne mire sa činjenicom da je zauvek otišao.

Istog dana kada je ispaćen na večni počinak, Gru je dobio svoj grafit u Beogradu.

Dalibor Andonov Gru, mural, Autokomanda Beograd Mural posvećen Gruu na Autokomandi u Beogradu/Foto: Instagram/markodjurovski

Nalazi se na beogradskoj Autokomandi, a osvanuo je na zidu u čast velikog umetnika, osnivača hip-hopa u Srbiji, sjajnog čoveka, prijatelja i kolege i harizmatičnog osmeha koji nikada neće biti zaboravljen.

Dalibor Andonov, Gru Dalibor Andonov Gru (1973-2019) Foto: ATA Images

Za grafit koji od sinoć krasi ovaj zid i koji će uvek podsećati na legendu srpskog repa i hip-hopa zaslužni su Gruovi drugari: Viktor Savić, Ivan Ivanović Đus, Miloš Stojanović (Smoke Mardeljano), Marko Đurovski i Day Who.

Dalibor Andonov Gru, mural, Autokomanda Beograd Foto: Instagram/markodjurovski

Takođe, i druga ekipa Gruovih drugara, njegovi kajteri, danas su se na emotivan način na Dunavu oprostili od svog prijatelja, na mestu na kojem je izgubio život u 47. godini.

Gru, Dalibor Andonov Gru, grafit, Đus, Smoke Mardeljano Đus i Smoke Mardeljano kraj grafita posvećenog Gruu/Foto: Privatna arhiva

Bio je zaljubljenik u muziku, porodicu, ekstremne sportove, košarku i prave vrednosti. Kajting mu je odneo život, iako je bio profesionalac u tome dvadeset godina.

Iako više nije među nama, u jedno smo sigurni, Gru će zauvek živeti. 

Dalibor Andonov Gru sahranjen je 12. septembra na groblju Orlovača u Beogradu. Ispraćen je na dostojanstven i velik način, jer je i sam bio veliki čovek. Uz bajkere i trubače. Poslednji put zasvirala mu je pesma "Tiho noći" uz koju je otišao na večni počinak.

Za sobom je ostavio neutešnu suprugu Danicu i dva sina, Vuka i Relju.

Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    13. septembar 2019 | 18:45

    Svaka vam cast uradite s njegovim likom toliko je zasluzio otisao je jedan divan covek. Pocivaj u miru majstore ostale su nam tvoje pesme koje ce se slusati..

  • Vesna

    13. septembar 2019 | 20:52

    Sta znaci biti dobar covek i imati prave drugare.Bravo momci.Pocivaj u miru dragi covece

  • Zlatne ruke sinko

    13. septembar 2019 | 17:46

    Ljudina zasluzuje mural na Dorcolu" Grobarski tres romantizam"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA