≫ 

"Nema smisla razbijati glavu i plakati za nečim što nemaš": Nina Badrić otvoreno o majčinstvu (FOTO)

- Međutim, sa godinama čovek nauči da prihvati svoj život, svoj put i sudbinu - rekla je pevačica

  • 2
Nina Badrić Foto: A. Nalbantjan

Popularna pevačica Nina Badrić blistala je na "Hello"-u žurki u beloj haljini. Kako su svi primetili, ali i ona sama, njena kreacija može da nasluti venčanje.

Nina je orkrila da veruje u pravu ljubav i da priželjukuje da ponovo stane na ludi kamen.

- U ljubav verujem, ali ne više u nezrelu ljubav. Ne više u ljubav koja se temelji na nečemu što nije čvrsto. Verujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživela, nikakav susret koji bi mene promenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset  - kaže pevačica.

Nina Badrić Nina Badrić, Foto: A. Nalbantjan

Kako su se Ninine kolegnice udale u Beogradu, ona otkriva da se nikad ne zna, te da je moguće da i ona pronađe srodnu dušu baš u našoj prestonici.

- Sve su se udale u Beograd, ja nisam za sada. Videćemo ovaj drugi krug. Bog dragi zna gde me sreća čeka, uvek je to na neobičnim mestima, a ne gde mi sami, i mnogi očekuju - objašnjava pevačica.

Nina je otvorila dušu i iskreno govorila o majčinstvu.

- Koja žena to ne bi volela. To je pitanje koje je jasno kao dan. Međutim, sa godinama čovek nauči da prihvati svoj život, svoj put i svoju sudbinu. Svi smo mi različiti, imamo neke svoje različite zadake i nema smisla puno razbijati glavu i plakati za neči što nemaš. Život je čudo, možda se sve desi odjednom, pojma nemam, ja bih to volela kad bih ja to mogla sebi izračunati -rekla je pevačica.

Nina Badrić Nina Badrić, Foto: A. Nalbantjan

Nina je jedan od retkih pevačica koju nismo imali prilike da vidimo oskudno odevenu u spotovima i na nastupima, a kako nam je rekla, za to nikad nije kasno.

- Sad ću ja, nikad nije kasno. Pogledajte Nedu Ukraden, žena izglada bolje nego ikad. Što mi godine budu više išle ja ću sve manje odeće da nosim (smeh) - kaže pevačica koja tek očekuje vrhunac u svojoj karijeri.

Nina Badrić Nina Badrić, Foto: A. Nalbantjan

- Mislim da sam ja još za vrhunce u karijeri. Tek dolaze najbolje stvari. Nikad ne gledam iza sebe. Meni je prošlo 20 godina kao da je 3 sekunde. Ovaj posao je jako brz, puno te melje, prođu neke godine, pa kažeš: "kako sam sad napunila toliko i toliko godina, čekaj, juče sam bila.. to je bilo pre 10 godina". Mislim da tek najbolje sledi, što čovek više sazreva, to više muzika dobija drugačiji smisao i možeš više toga da pužiš, najviše od sebe - zaključila je Badrićeva.

VIDEO: Grupa muškaraca ugledala Ninu Badrić, pa joj zapevali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    14. septembar 2019 | 10:11

    Sta ti vredi sve bez deteta. Ja imam dete i osecam da sam bolja, uspesnija i srecnija osoba od tebe. Koga briga sto imas novac kad nisi zadrzala muza i rodila dete. Ipak, muskarci biraju some prave dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA