"Ni ne zna se da je išao tamo": Supruga Olivera Dragojevića otkrila veliku tajnu svog muža

- On vam je bio čovek plemenitog i velikog srca - pričala je Vesna Dragojević

  • 18

Prošle godine nas je napustio jedan od najboljih pevača bivše Jugoslavije Oliver Dragojević, a u čast slavnog kantautora u splitskoj Spaladium Areni će se 7. decembra održati veliki koncert. U Splitu je održana izložba fotografija iz Oliverovog života i karijere, a u intervjuu za "Slobodnu Dalmaciju" Dragojevićeva supruga Vesna komentarisala je neke od slika svog muža i otkrila neke nepoznate stvari o njemu.

Kako je prokomentarisala fotografiju na kojoj Oliver potpisuje autogram deci, Vesna Dragojević je otkrila veliku tajnu svog supruga.

- Oliver u druženju s najmlađim obožavateljima u jednom dečjem domu. On vam je bio čovek plemenitog i velikog srca. Ni ne zna se da je išao u domove za napuštenu decu, često je bio u Vrlici. Nesebično im je pomagao. Deca su ga volela, iako osim jednog albuma za decu, nije imao pesme za njih. Nije on pevač kojeg deca vole zbog pesama. Znao se s njima zezati i to im je bilo interesantno - rekla je Vesna.

Oliver Dragojević Oliver Dragojević Foto: ATA images

Takođe, Vesna je pričala anegdote s njihovog vjenčanja, kao i da je njihove blizance rodila nakon što je u porodilište otišla sama, autobusom.

- Vidite kako je vesela fotografija s venčanja kod matičarke u Splitu 1974. Lepo mi ju je videti. Smejali smo se jer sam rekla "da" pre vremena. Matičarka me pitala hoću li uzeti Oliverovo prezime, rekla sam "da". Ali bio je i nastavak gde je želela da zna da li ostavljam i svoje prezime. Rekla sam "da", pre nego što je žena dovršila rečenicu. Umrli smo od smeha. Venčanje nije bilo spektakularno, a sve smo proslavili u malome stanu u tadašnjoj Ulici XX. divizije na Gripama - rekla je Vesna i dodala:

- Kad sam bila trudna s blizancima, išla sam autobusom u porodilište jer je Oliver bio u Londonu, a naš sused koji me znao voziti nije bio kući. I lepo i tužno mi je sad ovo gledati - pričala je Vesna.

VIDEO: Ovako se Split oprostio od Olivera Dragojevića:

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MICA

    15. septembar 2019 | 08:55

    BRIGA SRBE ZA HRVATE I HRVATSKOG PEVACA KOJI JE MREZEO SRBIJU.

  • Meksa

    15. septembar 2019 | 01:49

    Najbolji je bio za Tuđmana i HDZ , u Beogradu je proveo više nego u Splitu , davao izjave nikad u Srbiji pjevati i nije a i ne treba .Isti mu je pobratim Mišo Mate Kovač, ne zanimaju me njihove njonjave zalopojke to je i šund sa Jadrana .U Hrvatskoj za vreme SFRJ nisu imali prodju , Srbija ih je volela čuti, a u ratu su pljunuti na sve to .Sad ja treba da slušam kako je bio svetac , a ovaj drugi gradi mržnju na smrti sina za koju je i sam kriv.Marijane ca barjak ne vijoris!

  • Jana

    15. septembar 2019 | 02:03

    Stvarno bre dosta više. Koga još zanimaju ustaše!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA