Indira napunila 46 godina, obukla vruće pantalonice, promenila frizuru i izgleda bolje nego ikad!

Harizmatična hrvatska pevačica poručila je da se oseća bolje nego ikad, a tako i izgleda

  • 10
Indira Levak Indira Levak/Foto: Instagram/indiralevak

Nekadašnja pevačica grupe "Colonia" Indira Levak danas proslavlja 46. rođendan, a slavljeničkom fotografijom na kojoj izgleda bolje nego ikad pohvalila se na Instagramu.

Pevačica je obukla kratki tufnasti kombinezon, obula bele čizmice i istakla vitke noge, a uz sve to u ruci je držala šarene balone. Naravno, ništa bez harizmatičnog osmeha, jer dobro je poznato koliko je energična i harizmatična ova pevačica.

Indira je među onim ženama koje s godima izgledaju još bolje, a uz ovu slavljeničku fotografiju ispisala je i odgovarajući tekst.

- Ne brojim godine, već osmehe i sretne dane. Slavim život i svake godine se osećam sve bolje u sopstvenoj koži, voljenije, srećnije i zadovoljnije! Za rođendan sam poželela novu frizuru i čarobnim štapićem su mi ostvarili želju! Zar to nije genijalno! Ovaj put na moj roćkas ja ću iznenaditi Mireka! Stiže mu kući zanosna plavuša s vetrom u kosi! Hvala, dragi moji, na divnim čestitkama! - poručila je slavljenica.

Indira Levak Indira Levak danas slavi 46. rođendan/Foto: Instagram/indiralevak

Podsetimo, Indira je u braku sa Miroslavom pet godina. 2017. je posle skoro dvadeset godina u grupi, odlučila da napusti "Coloniu" i započne solo karijeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ave

    15. septembar 2019 | 21:16

    Ona je uvek bila vesela i pozitivna, i super sada izgleda. Vi koji pljuljete zene u cetrdesetima da su baba devojke, volela bih vas da vidim u tim godinama. Ali pametan covek koji nije iskompleksiran zna da su godine samo broj i da je svaka godina lepa na svoj nacin.

  • Fujjjj

    15. septembar 2019 | 12:59

    Ogavna je kao i Karleuša , dve baba devojke

  • Vitke

    15. septembar 2019 | 13:59

    Noge kao fudbaler....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA