≫ 

Kija uradila jednu stvar zbog Grua, a evo šta je rekla o prijateljstvu sa reperom

- On je bio moj prijatelj duže od deset godina. Baš smo bili bliski i jako mi je teško - rekla je Kija

Kija Kocakar, Gru

Foto: Instagram/kijakockar

Kija Kockar nedavno se na jednom događaju pojavila u raskošnoj haljini, a mnogima je za oko zapao crni flor koji je nosila pevačica u znak sećanja na pokojnog repera Grua sa kojim je bila bliska.

Povodom ovoga kontaktirali smo Kockarevu, koja nam je potvrdila ova saznanja i poručila sledeće:

- Da, nosim zbog njega, mog jako bliskog prijatelja i kako ja žalim to je moja stvar - rekla nam je Kija.

 

Ona je potom progovorila i o desetogodišnjem prijateljstvu sa reperom i otkrila pojedine detalje o njemu.

- On je bio moj prijatelj duže od deset godina. Baš smo bili bliski i jako mi je teško. Bio je najpozitivnija osoba ikada, čovek koji je imao osmeh od uveta do uveta svaki put kada bih ga srela. Za deset godina možda sam ga jednom videla iznerviranog, jednom tužnog i to je to. On je bio čovek koji je imao toliko dogodovština i koji nam je mamio osmehe. Imala sam 19 godina kada sam ga upoznala i od tada smo bili baš dobri drugari. Ostali smo to do kraja ... A tri nedelje pre tragedije smo se videli i nažalost, te večeri nismo ostali duže zajedno... Mislila sam da ću ga ponovo videti.... On se ni sa kim sa estrade nije posvađao, niti bilo ko ima bilo šta ružno da kaže o njemu. Nije bio alav na novac, ni na slavu. Bio je pravičan i zato je i bio moj drug - ispričala nam je Kija o Daliboru Adonovu Gruu, koji je stradao prošlog ponedeljka vozeći kajt u Zemunu.

VIDEO: Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oxi

    16. septembar 2019 | 12:00

    Ima li ova zena dusu ili samo digitron u glavi? Kako je moguce da ni jednog trenutka nije pomislila na Danicu, i kako je njoj dok se neka lujka 20 godina mladja od njenog muza javno oglasava da prica o provodima i tajnama koje je imala sa njenim muzem dok je ona cuvala decu kod kuce? Da se bar udostojila da Danici uputi saucesce i dodje na sahranu, vec je sama kupila flor koji se dobija na sahrani, i da ga nosi u javnosti pred svima. Katastrofa, dno, mizerija.

  • M

    16. septembar 2019 | 20:01

    Nositi flor na žurku... Kakav ultimativni treš... Pustite čoveka i njegovu porodicu na miru, lešinari raspali... Imajte trunku poštovanja, kad već obraza nemate...

  • Kalimera

    16. septembar 2019 | 18:48

    Kija sram te bilo,ne spominji coveka vise. Imaj malo postovanja prema onoj zeni sto je ostala sa dvoje dece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA