≫ 

Reper u kog se zaljubila Zoi je zapravo kontroverzni Albanac koji je podelio Grčku

Gostujući u emisiji "Magazin in", srpska pevačica Zoi podelila je jednu veoma zanimljivu anegdotu od letos

  • 47
Zoi Bekvalac Foto: ATA Images

Zoi je ispričala da se ovog leta u Grčkoj dopisivala sa jednim reperom putem društvenih mreža i deset dana samo o njemu pričala.

- Uhodila sam ga preko Gugla i pratila kome lajkuje fotografije. Stvarno sam se zabrinula za samu sebe jer nikada nisam bila zaljubljena, pa sam pomislila kako bih se ja ponašala da sam stvarno u vezi sa momkom kada sam 24 časa pričala o osobi koja je fiktivna - rekla je Zoi.

Za mladog repera je saznala kada je u klubu čula njegovu pesmu dok je u pozadini išao spot, a nada se da će se pri sledećem odlasku u Grčku i upoznati lično.

- Što se striktno ove situacije tiče, bila sam u baru sa prijateljicom i dopala mi se pesma koja je išla u pozadini. Onda sam pogledala spot i pomislila: "Kako fantastičan, mlad momak!". On, zapravo, ima crvenu kosu do ramena i jezivo izgleda, ali lepo igra. Dok igra oseća ritam i ja sam to osetila kroz njega. Zbog toga sam mu poslala poruku na Instagramu i nastavili smo da se dopisujemo - priznala je Zoi.

Reper u kog se sestričina Nataše Bekvalac zaljubila zove se August Gege, a umetničko ime mu je Sin Boy. U pitanju je trep izvođač koji je od početka ove godine stekao veliku popularnost, uglavnom kod grčke omladine i izazvao brojne kontroverze.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sin boy (@isyourboysinboy) on

Naime, August se ne dopada brojnim Grcima ponajviše zbog albanskog porekla, ali i novokomponovane muzike koju u Grčkoj nazivaju "mrmljanjem".

Augustovi roditelji su migranti iz Albanije o čemu je više puta pričao u emisijama kritikujući režim jer su do pre par godina bili su korisnici socijalne pomoći. Takođe je bio i žrtva vršnjačkog nasilja zbog svog porekla, a odrastao je u siromašnijem kraju Atine Nea Joniji.

- Sutra mogu da odem u Albaniju i da napravim karijeru, ali ja ne želim. Volim ovu zemlju i želim da ostanem u njoj. Ni u inostranstvu ne mogu da izdržim duže od sedam dana, bez Grčke i Albanije ne mogu da živim. - rekao je gostujući na televiziji Antena.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sin boy (@isyourboysinboy) on

Ljubav prema automobilima, lakoj zaradi i drogama dvadesetpetogodšinjak ponosno ističe u pesmama, ali i albansko poreklo, pa tako u pesmi "Americana" sa novog albuma "Ka Gu Ras" zapaženi su sledeći stihovi:

- Ne možeš da budeš dobra majka jer si Amerikanka… Nisi Albanka, nisi Grkinja, a ni Kosovarka…

I pored neverovatnog uspeha novog albuma u Grčkoj, Sin Boy je trenutno u centru skandala zbog svađe sa diskografskom kućom za koju je izdao album, pa tako vlasnicu naziva "članom iluminata" i tvrdi da su hteli da mu "nameste ubistvo kako bi se obogatili". Čelnike izdavačke kuće optužio je da su "krivi za smrt najveće grčke pevačke zvezde Pandelisa Pandelidisa", kao i da je "Micotakisova vlast podmetnula požare u Matiju kako bi svrgnuli Ciprasa sa vlasti".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sin boy (@isyourboysinboy) on

Kao dokaz da se ne šali i da je to njegov stav do daljnjeg, obrisao je svu svoju muziku sa Jutjuba, pa tako i najveći hit "Mama" zahvaljujući kojem je cela Grčka saznala za njega.

Bilo kako bilo, Sin Boy je čovek koji je podelio Grčku i ličnost na koju malo ko ostaje ravnodušan, pa ni naša Zoi.

VIDEO: Baka Prase, Gazda Paja, Veljko, Sloba... Evo na koga je Zoi bacila oko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    16. septembar 2019 | 14:09

    Bekvalčeve i šiptari, ništa novo...

  • Uzas_i_sramota

    16. septembar 2019 | 14:57

    Sve vise i vise mi se gade ove nase zene, po Svici svi smatraju nase zene kao najvece smece a i jesu jer ih sve razvlace Sipci i Turci a njihove zene sa Srbima nema sanse ni za isti sto da sednu!!!!

  • LO

    16. septembar 2019 | 14:11

    Poslace avion po tebe,kao Cazim po Natu. Ti se samo popni na drvo I ustopiraj ga....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA