Naše duše spojene su u jednu: Bogoljub Karić emotivnim stihovima čestitao supruzi Milanki rođendan

Ova objava izazvala je oduševljenje njegovih pratioca na Fejsbuku

  • 3

Bogoljub Karić emotivnom objavom čestitao je svojoj supruzi Milanki Karić rođendan. On je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavio video sa njihovim zajedničkim slikama, dok Bogoljub čita stihove posvećene supruzi.

Ova objava izazvala je oduševljenje njegovih pratioca na Fejsbuku.

Karić je napisao i da, ako je vrhunac ljubavi da dvoje budu kao jedno, on i njegova supruga jesu dostigli vrhunac ljubavi.

- Kažu da je vrhunac ljubavi - da dvoje budu kao jedno! Ako je tako onda smo moja Milanka i ja dostigli vrhunac ljubavi, jer odavno smo dvoje, a jedno! Za sve ove godine zajedničkog života prošli smo mnogo... Delili smo i lepe i teške momente, proživeli zajedno i sreću i tugu. Ponosni na naše četvoro divne dece, na naše unuke, našu radost i budućnost - napisao je Bogoljub Karić i dodao:

- Naši životi su toliko snažno isprepletani, a naše duše spojene u jednu, da mi nemamo pojedinačne sudbine, već živimo jednu istu zajedničku sudbinu i viziju...

- Danas, na rođendan moje Mare, ponoviću stihove koje sam joj posvetio pre nekoliko godina. Ti su stihovi izgovoreni u jednom dahu, reči su jednostavno izronile iz mene, a opet samo delom opisuju moju ogromnu ljubav prema njoj - zaključio je Bogoljub u objavi u kojoj čestita svojoj supruzi rođendan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA