≫ 

"Umrla bih za taj zagrljaj": Ilda Šaulić objavila pesmu posvećenu pokojnom ocu Šabanu (VIDEO)

- Pesmu sam posvetila svome ocu, ali pošto svako od nas ima nekoga koga nema, mislim da će se u njoj svi pronaći - rekla je Ilda

  • 13
Ilda Saulic, Saban Saulic

Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Pevačica Ilda Šaulić, ćerka preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, nakon porodične tragedije vratila se muzici objavivši novu pesmu "Suza" koju je posvetila upravo pokojnom ocu.

Ilda je odlučila da objavi novu pesmu na dan rođenja njenog sestrića Luke Adžića, inače Šabanovog unuka, a tekst numere dotaći će i najhladnija srca.

- Pesmu sam prvi put čula pre deset godina, u vreme kada sam spremala svoj prvi album, ali u to vreme očigledno nisam bila ni pevački ni životno spremna da je otpevam. Nakon svega što se desilo, kada sam počela da razmišljam o povratku muzici prvo čega sam se setila bili su stihovi koje je napisao Peđa Medenica. Pozvala sam Endžija Mavrića da ga pitam da li je pesmu u međuvremenu neko uzeo i ispostavilo se da me je više od decenije čekala - kaže Ilda, koja je sve svoje emocije utkala u ovu baladu - rekla je Ilda.

Ilda Šaulić, rođendan šminkera Dušana Lazića

Ilda Šaulić, Foto: ATA Images

- Pesmu sam posvetila svome ocu, ali pošto svako od nas ima nekoga koga nema, mislim da će se u njoj svi pronaći i da će se, dok je slušaju, setiti dragih judi koje pozdravljaju suzom - objasnila je pevačica.

Ildin novu pesmu "Suza" poslušajte ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    17. septembar 2019 | 18:41

    Tuzne pogadja tekst ,Ilda je verujem tesko otpevala. Tuga je uvek tu , nosi se u srcu. U svakim slucaju hvala ti Ilda. Nekima znaci kao i tebi.

  • Iskreno

    17. septembar 2019 | 18:59

    Nema laži, nema prevare - pesma nije dobra. 🤔

  • Zlatka

    17. septembar 2019 | 18:00

    Pesma je baš BZV.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA