≫ 

Legendarni pevač tokom leta pravio koncerte za pamćenje

Haris Džinović obradovao publiku širom Srbije i regiona

  • 0
Haris Džinović, koncert

Foto: Privatna arhiva

Desetine hiljada ljudi širom Srbije i regiona, tokom vrelog letnjeg perioda uživale su uz legendarne pesme slavnog muzičara Harisa Džinovića. Popularni pevač skori početak jeseni dočekuje prepun sjajnih impresija sa koncerata kojima je bio posvećen, ali je usput stigao i da se odmori sa svojom porodicom, suprugom Melinom Džinović i naslednicima Đinom i Kanom. Kralj meraka, kako ga je nazvala njegova brojna publika, ostavio je svoje verne fanove sa sećanjem na prelepo leto koje je uveličao svojim brojnim hitovima kao što su “Rano je za tugu”, “Traži”, “Muštuluk”, “Dajte vina hoću lom”, i mnogim drugim.

Haris Džinović, koncert

Foto: Privatna arhiva

- Bilo je ovo jedno radno, ali i odmorno leto. Svake godine mi je najvažnije da imam vreme za svoju porodicu, pa iako sam mnogo putovao zvog koncerata, uspeo sam da ukradem nekoliko nedelja odmora i posvetim ih supruzi i deci. Nema odmora i dalje, spreman sam za jesenju sezonu nastupa, ali i pripremu za beogradske koncerte – kaže Haris koji je još jednom dokazao da je velika zvezda i da će se njegove pesme slušati i naredne generacije.

Haris Džinović, koncert

Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA