≫ 

Jelena Karleuša: Ceca je rekla da sam debela i da nikad neću biti zvezda

- Zvezda se rađa. Džabe mi učimo, ako neko nije rođen da bude zvezda, neće biti zvezda. Džabe - rekla je JK

  • 41

Pevačica Jelena Karleuša spremna je za novo izdanje "Zvezda Granda", koja zvanično startuje u subotu, 21. septembra. Ekipa portala Telegraf.rs imala je priliku da porazgovara sa JK, a prvo smo je pitali o muzičkom takmičenju u kojem je članica žirija.

- Fantastična atmosfera. Prvi deo je onako malo, da kažem pod navodnicima, običnijim, dosadniji, jer sada svako od nas bira svoje pulene, kandidate, s kojima ćemo ostatak godine raditi - ističe je Karleuša, a na pitanje da li je našla svog kandidata koji ima "ceo paket", rekla je sledeće:

- Ja sam nekoliko izabrala. Nisu ceo paket i nadam se da će se desiti, zato što je velika kriza talenata, kao da se zvezde više ne rađaju. Ne znam šta je ovo, uvek nešto fali. Pokušaću da nadomestim to trudom, radom sa njima... Zvezda se rađa. Džabe mi učimo, ako neko nije rođen da bude zvezda, neće biti zvezda. Džabe - rekla je JK.

- Kada si ti bila na početku karijere, ko je od afirmisanih pevača rekao tebi da ćeš biti zvezda, uspećeš, a ko je bio onaj ko je imao negativne kritike na račun tvog pevanja i izgleda? - pitali smo Jelenu.

- Ja se sećam da mi je Ceca rekla da nikad neću biti zvezda, u jednom studiju. Tačnije, mom producentu, Braji, sećam se. Da dobro pevam, ali da sam debela i da nikad neću biti zvezda. Tu se za*ebala. To se vidi, kada je neko rođen da bude zvezda, to se vidi, to sija - rekla je Karleuša.

Jelena Karleusa Jelena Karleuša Foto: Telegraf

Jelena je pričala i odnosu sa dizajnerkom Džesikom Rič.

- Džesika Rič je manje-više prvo počela sa mnom, pa je došla do Džej Lo. Džesika i ja smo stare drugarice, godinama unazad mi sarađujemo, nosim njenu obuću i reklamiram je, promovišem je, da bi upravo ona došla do Džej Lo i do porodice Kardašijan, Džener...

- Volela bih da ona uskoro poseti Srbiju, izrazila je želju. Inače ona i mnogi američki, evropski stilisti mene prate, komuniciramo i imaju veliku želju da dođu u Srbiju i vide šta se to ovde dešava, pošto sudeći po mom Instagramu, oni misle da je ovde raj na zemlji - objasnila je JK.

Ceo razgovor sa Jelenom Karleušom pogledajte na početku snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    20. septembar 2019 | 16:09

    Kad sretnes Cecu stani mirno i duboko joj se nakloni.Za tebe alapaco ona je kraljica.!

  • Duda

    20. septembar 2019 | 14:36

    Opterećena Cecom. Ako Ceca uskoro najavi Ušće, ova pada u depresiju ponovo.

  • Gagi

    20. septembar 2019 | 15:35

    Vidi, ne postoji jedna jedina stavka na ovom svetu po kojoj si ti bolje od Cece. Ali NI JEDNA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA