≫ 

Željko Joksimović za Novu godinu u Sarajevu, prvi pevač iz Srbije koji peva na centralnoj bini

Pre Željka, na centralnoj bini na Trgu u Sarajevu pevala su druga velika imena muzičke scene, poput Zdravka Čolića i Dina Merlina

  • 2
Ulaz, Željko Joksimović

Foto: Nikola Tomić

Poznati srpski muzičar Željko Joksimović vredno radi tokom cele ove godine, a već je poznato gde će nastupati na dočeku nove, 2020. godine. Kako Telegraf.rs ekskluzivno saznaje, on će svoj novogodišnji performans imati na Trgu u  Sarajevu.

Željko Joksimović je tako postao prvi pevač iz Srbije koji će nastupiti na centralnoj bini na tom mestu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Pre njega, na glavnoj pozornici na Trgu u Sarajevu pevali su Zdravko Čolić, Dino Merlin, kao i grupa "Hari Mata Hari".

Kao što smo naveli, Željko je priredio brojne nezaboravne nastupe tokom ove, 2019. godine. Jedan od njih bio je koncert na beogradskom stadionu "Tašmajdan", koji je bio krcat, a na njemu je Joksimović izveo kako stare, tako i nove hitove.

Podsetimo se kako je Željko pevao na festival "Ulaz" na beogradskom Sajmu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elvir-Bosna !!!

    21. septembar 2019 | 03:19

    Bravo !! Jedva čekam,jer je Željko jedan od najboljih pjevača na Balkanu ! Svaka mu čast za sve pjesme i sve što je dao muzici !!

  • plavi safir

    21. septembar 2019 | 13:51

    Ja ću ga slušati i gledati 28.09. 🎉🎉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA