≫ 

Šta Stefan misli o Kiji i Luni, koja mu je draža - Milica Pavlović ili Mladenovićka

Pevač Stefan Živojinović bio je gost najnovije emisije ILI ILI

  • 11

Kratki format Telegraf TV-a, emisija ILI ILI, donosi vam nekoliko minuta zabave sa poznatim ličnostima, koji tokom druženja sa nama moraju da biraju između dva bliska, a u isto vreme različita pojma.

Stefan Živojinović em što dobro izgleda dobro i peva. Njegove pesme "Druga liga", "Dva ludaka"... nižu preglede na Jutjubu, dok pratioci na društvenim mrežama pršte na sve strane svakim danom sve više i više. Zato smo mi pokušali da ga malo čačnemo nekim pitanjima, a koje nam je odgovore mladi Stefan dao, pogledajte u videu na početku teksta.

Sve epizode emisije ILI ILI možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaja

    21. septembar 2019 | 16:52

    Šta misli o Kiji? Pa Kije više nema, ona je prošlost. Zahvaljujući gomili loših poteza koje je povukla, sebi je tako presudila. Sigurno će povući neki očajnički potez, ali džaba. Velikom broju fanova se zgadila zbog svog foliranja, laganja i licemerstva. Svi su definitivno shvatili da je vrlo loša osoba kao i njen muž. Kod njih je sve lažno i prljavo samo spolja izgledaju nevino. Ostalo joj je par fanatika za hvalospeve i to je to. Za Stefana sve pohvale, samo napred!

  • Lejla

    21. septembar 2019 | 18:24

    Kristina je u onoj rijaliti situaciji bila ispravna strana ,ljudi su je podrzali ,plus videli u njoj mnogo kvaliteta koji ,sad je jasno ,ne postoje. Islo joj u prilog ,malo isfolirala ,ali vreme sve pokaze. Zeni je sve na prodaju ,zeljna paznje , egocentrik ,umisljena ,daleko od onog utiska koji je ostavila.

  • ???

    22. septembar 2019 | 11:25

    Pitanje za Kiju tj vas njene fanove. Posto se Kija izjasnjava kako je bila jako jako bliska sa pokojnim Gruom, cak je nosila i flor na haljini u znak zalosti (sto inace nose samo clanovi familije al okej) zanima me zasto coveku nije dosla na sahranu? Hajde fanovi probajte da je opravdate. Sta je toliko vaznije radila bas tada, taj dan u to podne pa da nije mogla da dodje na sahranu toliko jako mnogo bliskom prijatelju i dragoj osobi? Moje misljenje je da nije dosla jer se sahrana nije snimala pa nije ni imala potrebe jer ona ide samo tamo gde su kamere. A koje je vase opravdanje za to? Postoji li?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA