≫ 

Šokantan snimak Dunje Ilić digao sve na noge: "Ja ću sad da umrem, nema šanse da preživim"

- Imala sam možda 150 muškaraca u svom životu. Nikad nisam imala seks za pare. Nikad nisam ubila nikoga, ali sam znala za tri ubistva - izjavila je pevačica u lajvu na Instagramu

  • 37
Dunja Ilić

Foto: Instagram

Pevačica Dunja Ilić objavila je u toku noći potresan video u kojem je izjavila da će sama sebi oduzeti život, a sudeći prema snimku nagađa se da je prethodno popila prekomernu dozu lekova. 

Između ostalog, na snimku koji je objavila kontroverzna pevačica koja za sobom ima niz skandala, izjavila je i kako je bila zlostavljana od svoje pete godine, te da nema razloga da laže i da ovim putem ne traži pažnju.

- Molim vas, slušajte me. Ne pričam da bih bila u centru pažnje, meni to ne treba, ja ću da umrem kroz sat vremena. Ja nisam ni na alkoholu, ni na koki, ni na depresiji... Moj život vuče mnogo više od toga, ja sam zlostavljana od svoje pete godine, ja nemam razloga da lažem... jer ja ću biti mrtva posle ovoga. Ako preživim posle ovoga, biće mnogo veliki blam - izgovorila je Dunja.

Dunja Ilić

Dunja Ilić/Foto: Instagram/dunyailich

- Ja sam rođena 1991. godine, nemam pojma da li sam rođena od mojih roditelja ili nekih drugih. I nisam luda, imam papire da nisam luda. Moja majka je navodno abortirala pet puta pre nego što me rodila... I navodno se rodila neka druga Aleksandra 1988. i bila je preuzeta. Tj. bila je ukradena beba, ne znam šta se dešavalo u Srbiji tada... - rekla je Dunja snimajući se.

- I ja ću sad da umrem. Jer nema šanse da preživim. I zato moram da kažem neke stvari. Što se tiče seksa, imala sam možda 150 muškaraca u svom životu. Nikad nisam imala seks za pare. Nikad nisam ubila nikoga, ali sam znala za tri ubistva - izjavila je, a potom iznela navodne detalje.

Dunja Ilić

Dunja Ilić/Foto: Instagram/dunyailich

Pevačicin prijatelj navodno je reagovao posle ovoga, ali do Dunje nije uspeo da dođe.

- Odmah sam počeo da je zovem, ali nikako nisam uspeo da je dobijem. Setio sam se da negde imam broj njenog partnera i okrenuo sam njega. Kada sam mu ispričao šta je rekla u videu i šta je uradila, on je odmah pozvao policiju. Njen dečko Fredi je zajedno sa policijom upao u stan i tamo su je zatekli u besvesnom stanju. Popila je lekove i vino. Odmah je došla Hitna pomoć i odvezla je u bolnicu u Napulju. Živa je, ali u nesvesnom stanju. U bolnici se trude da je povrate u život  - ispričao je pevačicin prijatelj, prenosi "Blic".

Kako se navodi, ubrzo se oglasio i Dunjin dečko Fredi i napisao da je u stanu zatekao scenu iz horor filma, ali da je spasio jednu dušu.

Evo i kompletnog snimka Dunje Ilić sa Instagrama u kojem iznosi šokantne stvari:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tino

    20. septembar 2019 | 18:00

    Likusa je totalno zrela za psihijatriju znaci nakon tolkih skandala jos sad ovo pa prije ces ic to pricat sa ljudima koje poznajes nego bit na live s nepoznatim ljudima i kao povjeravat se i to na taj nacin nadrogirana do kraja

  • DarkoBn85

    20. septembar 2019 | 18:11

    Covek kad izgubi dostojanstvo izgubio je i dusu, a kad izgubi dusu tada mu nije stalo do zivota. Sreca je u porodici u deci, materijano bogastvo ne cini coveka srecno, vec duhovno bogastvo. Ona je izgubila dusu vise puta, satanista (pentagram na ruci), emotivna prostitutka( 150 muskaraca itd. Dosao Lucifer po svoju ( njenu dusu).

  • Post

    20. septembar 2019 | 22:05

    Ovo gledaju i tinejdžeri, i neka vide što radi droga i alkohol od čoveka. Ovako završavaju bijedno. Dovoljno je čuti kako se izrazava jedna devojka i sve je jasno ko je i što je. Zadruga ima sličnih Dunji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA