Dani ludaje: Organizatori optužili Acu da nije došao na koncert u Kikindi, a onda se Lukas oglasio

- Ovaj njegov potez je izuzetno uvredljiv za sve nas koji smo želeli da uživamo u njegovom nastupu - rekli su u zvaničnoj izjavi organizatori “Dana ludaje”

  • 25
Aca Lukas Foto: A. Nalbantjan

Koncert Ace Lukasa u Kikindi, koji je bio najavljivan povodom tradicionalne manifestacije 34. Dani ludaje”,  i koji je trebalo da bude održan sinoć na gradskom trgu , izostao je , na veliko razočarenje publike.

Poznati pevač se nije pojavio na nastupu u Kikindi u 23 časa, i pored mnogobrojne publike koja ga je očekivala u noćnim satima.

Kada je bilo očigledno da zvezda kasni, a potom i da se ne pojavljuje, organizatori manifestacije “Dani ludaje” saopštili su Kikinđanima vrlo neprijatnu vest, da Aca Lukas neće gostovati , te i da je reč o neprofesionalnom i nekorektnom ponašanju:

- Dragi Kikinđani našli smo se u vrlo neprijatnoj i krajnje uvredljivoj situaciji. Aca Lukas večeras neće održati koncert. Ovaj njegov potez je izuzetno uvredljiv za sve nas koji smo želeli da uživamo u njegovom nastupu. Grad Kikinda je najiskrenije razočaran i povređen odlukom Lukasa da ne dođe u Kikindu, pa da čak da ni ne obavesti organizatore. Što se nas tiče neće mu se pružiti druga prilika - rekli su u zvaničnoj izjavi organizatori “Dana ludaje” u Kikindi.

Aca Lukas Aca Lukas Foto: A. Nalbantjan

Na svu sreću, Kikinđani nisu ostali uskraćeni za dobre taktove, publiku je obradovao Željko Joksimović koji je na scenu izašao i tako ulepšao ovo veče.Organizatori u Kikindi, potvrdili su da su se čuli sa Lukaom dan uoči koncerta, uz njegovo obrazloženje “javiće se” i da ima “problema”. Kasnije je njegov broj bio nedostupan, kao i do zadnjeg momenta kada je trebalo da izađe na scenu.

U međuvremenu, Lukas se oglasio na Fejsbuku i u svom opširnom saopštenju tvrdi da nije trebalo da ima koncert u Kikindi, te da sa organizatorima nije ni imao dogovor.

Aca Lukas, saopštenje Saopštenje Ace Lukas Printskrin: Facebook/AleksandarVuksanovicOfficial

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WILSON

    21. septembar 2019 | 13:45

    Tako je zeznuo proletos u verigama u NOVOM SADU...nije se pojavio,ne treba te nigde zvati kad je prevarant...

  • Ana

    21. septembar 2019 | 14:33

    Lik je pukao nacisto. Droga uzima danak .

  • Kursumlija

    21. septembar 2019 | 13:43

    Odlozio zbog kocke kao i uvek!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA