"Kada me srce zaboli osmehom krijem svaku suzu": Sanja Marinković progovorila o porodičnom problemu

- Očigledno sam naučila ili odlučila da kada hodam kroz život, sapletem se i padnem samo popravim krunu i vratim se kući sanjajući - poručila je voditeljka

  • 4
Sanja Marinković Foto: Nikola Tomić

Televizija Pink proslavila je 25. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a brojne poznate ličnosti prisustvovale su glamuroznoj žurki.

Na ovom događaju pojavila se i voditeljka Sanja Marinković, koja je blistala u prelepoj toaleti, a čitave večeri nije skidala osmeh sa lica.

Međutim, ako je sudeti po njenoj objavi na društvenim mrežama, Sanja je imala izvesne privatne probleme, koje niko ne bi mogao da nasluti gledajući u njen osmeh koji je imala tokom cele večeri Pinkovog rođendana.

Sanja Marinković Sanja Marinković, Foto: Nikola Tomić

- Kada me srce zaboli osmehom se trudim da sakrijem svaku suzu, tražim reči i vreme koji mi daju novu snagu. Sinoć sam posle najtežih dvanaest sati ( reč je o mojoj mami da ne bude zabune) zahvaljujući prijateljima, kolegama, podršci, pažnji i pomoći našla svoj mir. Očigledno sam naučila ili odlučila da kada hodam kroz život, sapletem se i padnem samo popravim krunu i vratim se kući sanjajući- napisala je voditeljka na svom Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    22. septembar 2019 | 11:40

    A kako je tek srce bolelo ženu tvoga sadašnjeg muza kad si mu ti bila ljubavnica i rodila mu dete?! Šta misliš, a?

  • E

    21. septembar 2019 | 23:07

    Ova je bila prvi glas hora. 😀

  • Аааа

    23. septembar 2019 | 18:02

    Мислим да је на помолу развод.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA