≫ 

Stanija i Marko otvoreno o zajedničkom životu i venčanju, imaju ozbiljne planove za budućnost

- Pričala sam sa Markom o tome da dođe u Ameriku i on bi to jako voleo - rekla je Stanija

  • 20
Marko Marković, Stanija Dobrojević

Foto: Nikola Tomić

Stanija Dobrojević pre nekoliko dana vratila se iz Amerike i nakon skoro dva meseca videla se sa svojim dečkom Markom Markovićem, a sada je otkrila kako su izdržali da se ne vide toliko dugo.

- Dva meseca nam je bilo baš teško, ali smo se svaki dan čuli preko Vajbera, pa je bilo lakše. Svaki slobodan trenutak pričali smo telefonom. Stalno smo slali fotografije jedno drugom... Kako treniramo, klopamo, gledamo film, ma sve smo radili zajedno. Bilo nam je baš teško, ali nekako smo izdržali. Najviše mi je nedostajalo da ga zagrlim i poljubim. Ipak, ova razdvojenost nam je bila kao test koji smo izdržali - rekla je Stanija i dodala da bi volela da Marko dođe kod nje da živi.

- Pričala sam sa Markom o tome da dođe u Ameriku i on bi to jako voleo. Mada imamo problem s papirima. Ja imam njihove papire, ali sada je veoma teško da se oni dobiju. Možda bismo mogli da se venčamo, ali to mora Marko da odluči - rekla je kroz smeh Stanija, a Marko je otkrio da bi se odmah njome oženio, što je bilo potpuno neočekivano.

Stanija Dobrojević, Marko Marković

Stanija i Marko, Foto: Nikola Tomić

- Samo iz ljubavi bih zaprosio Staniju. Nikada zbog papira. Volim je i zaljubljen sam u nju, pa što se ne bismo onda i venčali. Međutim, ponavljam, neću da se ženim Stanijom zbog papira - kratak je bio maneken i prepustio reč svojoj izabranici, koja je otkrila da je njeno trenutno zanimanje: starleta u penziji.

- Pre više od deset godina uvela sam termin starleta u Srbiji. Tada nam je bio cilj da kopiramo stil Kim Kardašijan, što smo i uspeli. Međutim, danas postoji armija tih nekih "starleta" i zbog tih svih devojaka ja sam odlučila da budem starleta u penziji. Mnogi se pitaju šta znači to da sam u penziji. Pa, sve što sam mogla ja sam uradila. Bila sam u dosta rijalitija, postala sam zvezda, imala sam kratku muzičku karijeru, slikala sam se za mnoge muške magazine, a pritom sam obrazovana i ekonomista sam, sve sam uradila što sam mogla. Tako da, vreme mi je za penziju - kaže Dobrojevićeva i tvrdi da još nije našla svoju naslednicu.

- Nažalost, nemam pravu naslednicu da može da ponese titulu starleta. Potrebna nam je neka lepa, zgodna, atraktivna devojka, a da pritom bude obrazovana i da ume da pošalje pravu poruku. Takođe, trebalo bi da bude finansijski samostalna - rekla je atraktivna crnka.

Stanija Dobrojević i Marko Marković

Stanija, Foto: A. Nalbantjan

Stanija je karijeru započela tako što je naga pozirala za mnoge muške magazine, a sada je otkrila da li ju je sramota što je to radila.

- Kada sam pravila skandale i bila prava starleta, prelepo mi je bilo da se fotkam za "Plejboj", CKM, "Maksim" i sve te poznate muške magazine. Sada kada sam se smirila i kada više nisam u tom fazonu, mnogi me pitaju da li me je sramota što sam to radila. Nije me blam što sam se skidala naga jer da to nisam uradila, nikada ne bih bila na ovom mestu. Da sada pljunem na to, pljunula bih po svojoj karijeri i sebi. Pa i Merlin Monro i Kim Kardišijan su se fotkale tako, pa im deca nisu zamerila. Ne plašim se da će jednog dana, kad budem majka, deca biti ljuta na mene i da će ih biti sramota zbog mojih takvih odluka. Moja deca, ma moji unučići će pričati da je baka bila bomba - ponosn je otkrila Stanija.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrm

    21. septembar 2019 | 21:31

    Ne znam koliko imaju godina ali na ovim slikama kao da joj je sin

  • Eh moje dete

    21. septembar 2019 | 21:34

    Kamo srece da se nikad nisi pojavila u medijima,ni ti,ni tvoj pojam starlete.Povukla si nogu za propast u Srbiji,pa sad umesto da se stidis,ti se ponosis.Tesko tebi i tvojoj penziji,zaradjenoj na taj nacin,pokazujuci dupe i grudi.Kome,cemu?S kojim ciljem.Egoistickom satisfakcijom,da balavci i napaljeni manijaci uzdisu za tvojim golim telom?To ti zivotni cilj.Sine moj,izvrnula si vrednosti i zivotne prioritete naglavacke.A zivot je kur_a.Prodje za tren Pitace te starost,gde je bila mladost.Sve najbolje.

  • Taša

    21. septembar 2019 | 20:13

    Koje su ovo price za malu decu. Interesuje me koju je to ona pravu poruku poslala? Diplomu ima ali je neobrazovana, ne zna nista, osnovne stvari iz opste kulture ne zna. O kakvoj crnoj karijeri i penziji ona prica, pa i sada se slika, samo za instagram, koji joj je pun i te kako provokativnih fotografija, koje komentarisu maloletnici , tinejdzeri i pacenici. A drago mi je sto je napokon nasla nekog sa kim moze da manipulise da se napokon skrasi i odvede bar ijednog svog momka u Ameriku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA