≫ 

Anabela otkrila da li je razlog razvoda od Andreja treća osoba

- Putevi su nam se razišli, ali svakako da mu od srca želim sve najbolje - napisala je pevačica

  • 34
Anabela Atijas, Andrej Atijas

Foto: Nikola Tomić

Anabela Atijas se oglasila nakon informacije da je okončala brak sa Andrejom Atijasom. Ona je na Instagram storiju objavila opširan status u kojem je otkrila zašto su razveli. Anabela je demantovala da je razlog njihovog razvoda treća osoba.

Evo i Anabeline objave.

Anabela Atijas

Objava Anabele Atijas Printskrin: Instagram/anabelci

Anabela je o razvodu pričala i na televiziji "Pink".

- Andrej ima pravo na svoj život, slobodan je i poželjan muškarac, ja mu ovim putem željm svu sreću, poželela sam mu je i lično. Nema nikakve senzacije, dešava se, na žalost, sve je teže održati brak. Ljudi se bore, nikome nije lako, porodice se, na žalost, da kažem... dovode se u pitanje sve više. Meni je žao, jer svaki brak, odnosno svaki kraj braka je po meni jedan veliki neupspeh ali Bože moj život, ide dalje - rekla je Anabela i dodaje;

- Otprilike negde posle tog letovanja smo polako počeli da donosimo odluku da probamo da živimo svako svoj život i, konačno, pre dve nedelje smo stavili tačku, potpise... Ja to nisam želela da javno iznosim, nema potrebe. Želim koliko god mogu da sačuvam privatnost, pod lupom sam 25 godina, a posebno u poslednje vreme... bilo mi je žao, želim da stanem na put dezinformaciji da je on neveran! Hvala mu što nikada nisam imala takve trzavice (u braku) - navela je Anabela za emisiju "Premijeru Vikend Specijal".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da da da

    22. septembar 2019 | 20:03

    Ala Bukvica laze,koprca se kao riba na suvom jer joj se desava isto sto su radile ona i lunjara Kiji....nama jr to bas slatko.

  • Bez srama i stida

    22. septembar 2019 | 16:16

    I Leon je ovih poslednjih sedam godina, isto toliko koliko je trajao ovaj brak, trebao i OCA. Ti verovatno nemaš ništa sa tim? Počinje karma.

  • Jaje

    22. septembar 2019 | 16:44

    Mene iskreno interesuje ko cuva Blankicu i Ninu!? Šta rade socijalne službe dok majka skače i podvodi najstariju ćerku po Makedoniji, a otac jedan je u Zadruzi a drugi zavodi starlete po Sarajevu!? Žao mi je te dece, pa i Lune iskreno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA