≫ 

"Zabole me za dve budale, zovite Slobu": Kija žestoko prokomentarisala Anabelin razvod od Andreja

- Zovite Slobodana, on je kompetentan - poručila je Kija

Anabela i Andrej Atijas, Kristina Kija Kockar Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Vest da se razvode Anabela i Andrej Atijas odjeknula je kao bomba, a povodom toga na društvenim mrežama oglasila se i Kija Kockar.

- Ne sladite se tuđoj nesreći, kakva god to osoba bila jer vas čini istim kao oni... Niti treba da sudite. Zna se ko to radi najbolje, oduvek. Ok? - poručila je Kija.

Kija Kijin komentar na društvenim mrežama, Printskrin: Instagram

Kockareva je nakon ovoga obrazložila svoj komentar na društvenim mrežama i dala stav na danas najaktuelniju temu.

- Zabole me za Anabelu i Lunu, dve budale. Zovite Slobodana, on je kompetentan. Taj period je iza mene - kratko je odbrusila Kristina.

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kum Ruzvelt

    22. septembar 2019 | 21:17

    Kristina, nedavno si se, pojavila sa crnim florom na zabavnoj manifestaciji gde si promovisala svoju žalost za tragično nastradalim Gruom. Ničim izazvana jer mu nisi familija a ni na komemoraciji i sahrani nisi bila. Isporzirala si se, novine su pisale........javnost se sprdala. Sa tobom dakako. E pa još nije prošlo 40 dana. Da te obavestim. Obzirom da si u žalosti, red je da se suzdržiš........od zlih misli. Takvi su običaji.....ah da, zaboravih. Tebi ni očeva sahrana nije bila svetinja.

  • Umesto komentara

    22. septembar 2019 | 20:50

    Dok god igrate na kartu niskih udaraca i prozivanja nemojte za sebe govoriti da ste veliki. Narodna mudrost. "Intelektualka" i "dama" Kristina Kockar veze nema ni sa kakvim mudrostima. Samo sa prostotama. Nikad se neće izdići iznad svog bednog života.

  • Nina

    22. septembar 2019 | 20:37

    U pravu si Slobici je bio san da bude Djogaj eto sad moze s mamom to je kod njij ionako normalni , nece moci Serpica sve da namiri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA