Dragana Mirković otkrila gde će otputovati sa suprugom za godišnjicu braka

- I stvarno jedva čekam da odem, radujem se tome! Bukvalno za dva dana polećemo - rekla je pevačica

  • 9
Dragana Mirković Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Dragana Mirković retko iznosi detalje o svom privatnom životu, a sada je rešila da progovori o svom suprugu Toniju Bjeliću i iznenađenju koje joj priprema za godišnjicu braka.

- Ovog puta suprug je odlučio da me obraduje i da me vodi tamo gde nisam bila, a to je Irska. Jer, jako bih volela da vidim dok je još lepo vreme. Imaju divnu prirodu i Dablin svi kažu da je prelep grad. I stvarno jedva čekam da odem, radujem se tome! Bukvalno za dva dana polećemo - ispričala je u "Premijeri" Dagana Mirković.

Koncert Zdravka Čolića, Dragana Mirković i suprug Toni Bijelić Dragana sa suprugom Tonijem, Foto: Telegraf

Podsetimo, pevačica i biznismen zavetovali su se na večnu ljubav 28. septembra 2000. godine. Već sledeće par je dobio sina Marka, a 2002. ćerkicu Manuelu.

Kako je svojevremeno izjavila, iako nije bila u mogućnosti da okupi sve članove svoje porodice na venčanju, tu ceremoniju pamti kao najromantičniju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VX

    22. septembar 2019 | 20:38

    Retko iznosi detalje iz privatnog života a stalno objavljuje fotografije spavaće sobe i kristala u njoj,novogodišnjeg izgleda dnevne sobe,automobila koje je dobila na poklon,krstarenja brodom..........Retko hvalisava žena.

  • Sue

    22. septembar 2019 | 20:15

    Srećan put i lep provod Dragana. Uživajte kad već možete. Nikome niste oteli, ukrali. Poštujem ljude koji zaradjuju. Prezirem lopove, kriminalce, novopečene "bogataše" ... Da ne ružim komentar. SVE NAJBOLJE 😊

  • samo vas posmatram

    22. septembar 2019 | 20:01

    Jel koga zanima u ovoj siromasnoj drzavi gde srpkinja sa hrvatom odlazi ?????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA