Mile Kitić ispričao gde bi voleo da živi kad prestane da se bavi pevanjem, a evo šta će raditi!

Pevač je otkrio svoje planove za predstojeći period

  • 13

Pevač Mile Kitić je sa suprugom Martom Savić i ćerkom Elenom letos boravio na hrvatskom primorju.

On je nedavno otkrio da bi se u budućnosti možda i preselio u Hrvatsku jer je očaran povoljnom vremenskom klimom u toj zemlji.

- Mnogi me pitaju zašto baš u Splitu. Split je grad koji nije atraktivan samo leti. I zimi je pun sadržaja, druga vrlo bitna stvar je što je u blizini aerodrom, a treće - čovek što je stariji, treba mu više sunca pa se i ja tako nadam da ću, kada se prestanem baviti pevanjem, dane provoditi uz more - otkrio je folker za "Extra FM."

Takođe, poznato je da je njegova ćerka Elena Kitić već uveliko uplovila u muzičke vode, a Mile je odlučio da snimi duet sa njom.

Elena Kitić Elena Kitić, Foto: Instagram/elenakitic

- To je već gotova stvar! Ja sam u početku bio protiv toga jer smo skroz različiti, ali smo ipak snimili i shvatili da zvuči odlično. Uskoro snimamo i spot, a celokupan projekt je možda najveća stvar za mene da pred kraj karijere, za koju ne znam koliko će još trajati, snimam pesmu i to s ćerkom - dodao je Mile.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. septembar 2019 | 20:21

    Ostaces ti tamo bez prezimena!😉menjaj destinaciju😂

  • Vodolijax

    22. septembar 2019 | 20:25

    A Hrvati su samo njega željni,doduše ako bude pljuvao po Srbiji možda ga i zavole kao neke što isto vole da vežu jahte po njihovoj obali.

  • 111

    22. septembar 2019 | 22:49

    Elena se vec uveliko bavi muzikom ali jos nijedan nastup nije imala. Tako da njena dosadasnja karijera je samo trosak roditeljima a nista profit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA