≫ 

Šako Polumenta za potrebe spota pazario verenički prsten

- Neću mnogo otkrivati, samo ću vam reći da sam kupio verenički prsten koji ju je oduševio - rekao je Šako

  • 1
Sako Polumenta Foto: Promo

Popularni pevač Šako Polumenta zainteresovao je sve kada je otkrio da je pazario verenčki prsten za potrebe spota za novi singl "Jesenje kiše".

Veliku pažnju privukla je najava spota u kome su učestvovali glumac Mirza Sakič i manekenka Ana Petrović, koji su i glavni akteri ljubane priče u Šakovoj pesmi.

Pevač je bio zagonetan, ali je ipak otkrio pikantne detaje spota, koji su sve iznenadili.

- Eto, videli ste da u spotu imamo i prelepu mladu... Neću mnogo otkrivati, samo ću vam reći da sam kupio verenički prsten koji ju je oduševio - priznao je folker.

Sako Polumenta Šako Polumenta, Foto: Promo

Tekst za novi Šakov hit napisao je poznati hitmejker Dragan Brajović Braja, dok su muzika i aranžman povereni Vuku Matiću i studiju "Lav". Šako ništa nije prepustio slučaju, te je rediteljsku palicu i ovaj put dodelio svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku Harisu Dubici.

Premijera nas očekuje već u četvrtak 26. oktobra u 16 sati na Šakovom zvaničnom Jutjub kanalu, a do tada pogledajte kadrove koji su zaintrigirali sve.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo vas posmatram

    23. septembar 2019 | 14:47

    Druze ja bih tebi trazo radnu dozvolu, da platis eko taksu i sve poreze na dobit jer ti kao strani drzavljanin to treba da platis ili idi u Crnu Goru i tamo zaradjuj, svi se sepurite po Srbiji, crnogorci, bosanci, hrvati, makedonci... a mrzite Srbiju iz dna duse, ma more poreze svi da placate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA