≫ 

Sajsi MC uzdrmala javnost fotografijom na kojoj doji odraslog muškarca

- Omaž radu Marine Abramović - objasnila je reperka

  • 12
Sajsi

Foto: ATA Images

Čuvena umetnica performansa Marina Abramović (72) nakon punih 47 godina izlaže svoj rad u rodnom Beogradu, a izložba u Muzeju savremene umetnosti nosi naziv "Čistač".

Ovo je prva velika retrospektivna izložba srpske umetnice koju je premijerno u Evropi prikazala 2017. godine u Modernom muzeju u Stokholmu.

Izložba "Čistač" zaintrigirala je ovih dana mnoge ljubitelje Marininog lika i dela, a među njima i kontroverznu reperku Sajsi MC koja je svojom objavom na Instagramu uzdrmala javnost.

U pitanju je fotografija na kojoj reperka doji odraslog muškarca, a koja zapravo predstavlja imitaciju poznate slike Marine Abramović i umetničkog direktora modnog konglomerata "Živanši", Rikarda Tiša, koji su želeli da prikažu neraskidivu vezu mode i umetnosti.

- Omaž radu Marine Abramović koji smo uradili davno, a vreme je da vam predstavimo - istakla je Sajsi u opisu fotografije.

 

Ovom objavom izazvala je razne reakcije, od divljenja do onih koji smatraju da je "preterala", ali i onih koji su se složili da je objava potpuno savršenstvo.

Velika retrospektivna izložba "Čistač" Marine Abramović biće otvorena u Beogradu do 20. januara 2020. godine.

Marina Abramovic

Marina Abramović/Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, nedavno je za Telegraf otvorila dušu i ispričala kako izgleda njen život iz drugog ugla; šta joj je doneo završen fakultet i zašto ne bi kažnjavala prostitutke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćupričanin

    23. septembar 2019 | 21:55

    I ja bi cimnuo malo posteno 🍦

  • Aca

    23. septembar 2019 | 21:52

    I tata bi sine ahahahahaha

  • Pp

    23. septembar 2019 | 23:29

    Šta je danas sve "umetnost "...Remek delo će biti kad budu jeli izmet od recimo krave ili konja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA