Dušica Jakovljević ima novog dečka: Voditeljka otkrila detalje veze!

- U novoj sam vezi i on jako lepo utiče na mene - rekla je Dušica

  • 15
Dušica Jakovljević Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Dušica Jakovljević (38) gostujući u emisiji "Magazin In" otkrila je da je ponovo zaljubeljana i ispunjena.

U medijima se pre par meseci pisalo o navodnoj vezi Dušice i fudbalera Miloša Dimitrijevića, kao i o tome da je Kija Kockar preuzela dečka voditeljki, međutim to nikada nije potvrđeno.

- Ja dosta ličim na muškarca sa kojim sam u vezi. Na mene ljubav utiče na taj način. Generalno kupim uticaje od okruženja, kao što kupim naglaske i akcente gde god da odem, i mislim da je to sasvim normalno - počela je priču Dušica, pa je otkrila šta je ona uradila zbog svog muškarac.

Dušica Jakovljević Dušica Jakovljević, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- Moj muškarac voli da nosi bele košulje, pa sam prvi put obukla belu košulju u životu - dodala je Jakovljevićeva, a zatim otkrila nekoliko sočnih detalja o muškarcu koji je osvojio njeno srce.

- U novoj sam vezi i on jako lepo utiče na mene. Vratila sam neku ženstvenost sebi. Ne moram više da budem fajterka. Ima toga, naravno, još uvek u meni, ali sam dala sebi šansu da budem dama. Motivisao me je on na to, ali sam motivisala i ja samu sebe - zaključila je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA