≫ 

"Hvala koje nisam stigla da ti kažem": Oproštajne reči Dunje Ilić upućene ocu

- Tvoje poslednje pismo je dostojanstveno kako si i želeo - napisala je između ostalog

  • 17
Dunja Ilić

Foto: Instagram

Dunja Ilić oglasila se oproštajnom porukom upućenom pokojnom ocu Jovanu Iliću koji je izvršio samoubistvo 21. septembra, dan nakon što je ona pokušala sebi da oduzme život i optužila ga da ju je zlostavljao kada je imala pet godina.

Dunjin otac ostavio je oproštajno pismo u kojem je naveo da ćerki sve prašta i da bi voleo da dođe na njegovu sahranu. Takođe je u pismu naveo i da ju je voleo, kao i da je njegova poslednja želja da ga brat kremira. Pevačica se oglasila na Instagramu nedugo nakon što su detalji pisma dospeli u javnost.

- Hvala koje nisam stigla da ti kažem. Čineći ti medveđu uslugu, pokušavši da te "vratim", dok si samo bio umoran i želeo mir. Tvoje poslednje pismo je dostojanstveno kako si i želeo. Volim te, tata. Tamo negde znaj da dok nas ono nešto ne veže, ja ti na silu neću ići. Mnogo mi nedostaje da se još jednom iznerviram što me po hiljadu puta pitaš da li jedem. Volim te. Od srca - napisala je Dunja Ilić.

Dunja Ilić oproštajna poruka

Oproštajna poruka Dunje Ilić pokojnom ocu/Printskrin: Instagram

Podsetimo, Dunja Ilić je u lajv uključenju na Instagramu samo dan pre nego što je njen otac oduzeo sebi život izjavila kako je pokušala da se ubije prekomernom dozom tableta. Iznela je optužbe na račun svog oca Jovana, navodeći kako ju je zlostavljao kada je imala samo pet godina.

- Molim vas, slušajte me. Ne pričam da bih bila u centru pažnje, meni to ne treba, ja ću da umrem kroz sat vremena. Ja nisam ni na alkoholu, ni na koki, ni na depresiji... Moj život vuče mnogo više od toga, ja sam zlostavljana od svoje pete godine, ja nemam razloga da lažem... jer ja ću biti mrtva posle ovoga. Ako preživim posle ovoga, biće mnogo veliki blam - izjavila je tada u uključenju.

- Ja sam rođena 1991. godine, nemam pojma da li sam rođena od mojih roditelja ili nekih drugih. I nisam luda, imam papire da nisam luda. Moja majka je navodno abortirala pet puta pre nego što me rodila... I navodno se rodila neka druga Aleksandra 1988. i bila je preuzeta. Tj. bila je ukradena beba, ne znam šta se dešavalo u Srbiji tada... - rekla je Dunja snimajući se.

Dunja Ilić

Dunja Ilić/Foto: Instagram/dunyailich

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    25. septembar 2019 | 14:55

    Sto bi se otac ubio ako nije istina za zlostavljanje? Nego se uplasio zatvora. Zlostavljana deca puknu psihicki i postanu promiskuitetna.

  • xxx

    25. septembar 2019 | 18:06

    O ovakvima treba da se pozabave institucije a mediji da se bave naprednom decom koja postizu vrhunske uspehe na svim takmicenjima sirom sveta,naprednim i pametnim ljudima,uspesnim sportistima itd. A ne ,bavimo se bolesnicima po rijalitijima i napolju,strasno!

  • Snežana

    25. septembar 2019 | 17:10

    Ovoj ženi je potrebna stručna pomoć na duže vreme. Da se neko njome ozbiljno pozabavi, da joj ne budu dostupne društvene mreže. Sve o čemu se u Srbiji pisalo poslenjih 15 godina ona je uspela da "spakuje" u svoj život - milion udaja i razvoda, drogu, kocku, alkohol, zlostavljanje, promenu vere, otetu sestru, pokušaj samoubistva... Konačno, šta znači ovo "pismo ocu"? O kakvoj medveđoj usluzi govori? Čovek se ubio posle milion blamova koje mu je kćerka priredila. Zar je moguće da ama baš niko od njenih prijatelja nema bar mrvu želje da joj pomogne tako što će je odvesti kod pravog stručnjaka za sve njene psihoze i dubioze?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA