"Bili su sami protiv svih": Goca Džehverović o veridbi sina sa 15 godina mlađom Adrianom

- Iskeno, zaplakala sam zbog svega. Njih su kritikovali, bilo je teško, borili su se sami protiv svih. Nadam se da će svadba biti sledeće godine - kaže majka Save Džehverovića

  • 18
Gordana Goca i Sava Dzehverovic Foto: Marko Jovanović, Instagram

Nakon što je njen sin Sava Džehverović zaprosio devojku Adrianu Kadar, njegova majka Gordana Džehverović okrila je detalje veridbe.

Bivša zadrugarka presrećna je zbog veridbe svog sina, a ne krije i da su je u trenutku prosidbe savladale emocije, jer su Savo i Adriana od početka veze bili suočeni sa kritikama zbog razlike u godinama (15).

- Bilo je predivno, emotivno, srećni smo svi zbog veridbe. Sve je bilo sa puno ljubavi, emocija, kako može samo Sava da priredi - kaže Goca za Telegraf JETSET.

- Iskeno, zaplakala sam zbog svega. Njih su kritikovali, bilo je teško, borili su se sami protiv svih. Mnogi nisu verovali u sve to, ali ja sam od prvog dana verovala. Toliko su slični, dva tela, jedna duša. Oni se pogledaju i znju šta misle. Znači da razlika u godinama nije bila prepreka da se ljubav nastavi i da sve bude onako kako može da se poželi - objasnila je Goca.

Teodora Dzehverovic Sava je na romantičan način zaprosio devojku, 15 godina mlađu Adrianu/Foto: Instagram/teodoradzehverovic

- Sava je uvek pun ideja i iznenađenja, voli da priređuje iznenađenja voljenoj osobi. On je to predložio, a Tea i ja smo se složile, znale smo da će to biti interesantno, lepo, nesvakidašnje... Podržali smo ga u njegovoj ideji. Nadam se da će svadba biti sledeće godine - rekla je bivša zadrugarka.

Goca je otkrila da priželjkuje i Todorinu veridbu, ali da je pevačica još uvek mlada za to.

- Priželjkujem i Teoorinu veridbu, mislim da još uvek nije vreme, ali ako ona odluči nemam ništa protiv. Mislim da je mlada, da bi trebalo još malo da sačeka - kaže bivša učesnica Zadruge.

Teodora, Gordana Džehverović  Teodora sa majkom Gocom Džehverović/Foto: Nikola Tomić

- Ja sam za ljubav, samo da se vole, da ljubav bude prava, jer ja uvek kažem da je prava ljubav nezamenljiva. Novac i bogati plaču, svi su željni svega... Možeš da imaš milione, avione, kamione, ali ono što osećaš u duši, onaj dodir, osmeh, podstrek - to je nezamenljivo, to je najveće čovekovo dostignuće i uvek težim da sve treba da bude iz ljubavi, jer onda sve je lako - zaključila je Goca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    25. septembar 2019 | 17:59

    Hhahahhaha cerka joj mlada za veridbu, a ima snaju mladju od cerke...

  • delija

    25. septembar 2019 | 18:57

    u pravnoj zemlji i sa normalnim roditeljima sin bi ti zavrsio u zatvoru zbog zavodjenja devojcice i seksa sa njom..al u srbiji sve moze...devojcice tuku devojcice..decaci ubijaju decake..gde nam nacija ide sam bog zna...

  • Zvona zvone

    25. septembar 2019 | 20:10

    A šta da je njenu ćerku od 13,14 godina ošacovao tip 15 godina stariji i onda je on tih 4,5 godina do njenog punoletstva svaki dan sa njom , pod njegovim nadzorom, pričom, stavovima. I sada kada je punoletna svadbe, normalno, dete je prevaspitano po njegovoj meri! Mislim da bi ona već odavno prijavila tog tipa policiji za zavođenje maloletnice. Ima li koga u ovoj državi?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA