Kija otkrila da li joj je Sloba poslao romantičan poklon na dan kada bi im bila godišnjica braka

Pevačica je na društvenim mrežama objavila snimak prelepog buketa crvenih ruža i tako pokrenula lavinu komentara

  • 88
Kristina Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

Pevačici Kristini Kiji Kockar, danas, 26. septembra bila bi godišnjica braka sa pevačem Slobodanom Radanovićem. Kija je upravo na ovaj dan dobila romantičan poklon kojim se pohvalila na društvenim mrežama.

Kockareva je dobila 101 ružu, a snimak prelepog buketa objavila je na svom Instagramu i izazvala lavinu komentara.

Povodom ovoga kontaktirali smo pevačicu koja je za Telegraf JETSET otkrila je da li je romantični poklon od njenog bivšeg muža.

Slobodan Sloba Radanović Sloba, Foto: A. Nalbantjan

- Ne, Bože me sačuvaj, naravno da nisam dobila ruže od Slobodana. Da, bila bi nam godišnjica, ali mi smo se razveli i sad je taj datum kao i svaki drugi -poručila je Kockareva i dodala:

- Meni je bitan sutrasnji datum - Krstovdan, moj imendan i dan kada sam sebi, pre godinu dana, kupila stan i stvorila dom.

(D. Janković, D. Bukovčić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    26. septembar 2019 | 17:13

    Da je ovu pricu pricala od pocetka sve bi drugacije bilo, ovako je sprdnja svima kao i muzu sto je bila. Sutra ce opet da izjavi nesro drugo. Niko je ne dozivljava ozbiljno. Iz aviona se vidi da on nju ne moze da gleda, da mu je zlo, da mu se gadi, da prica sto mora zbog dobrog imidza,a ona jadna...

  • Cccccc.....

    26. septembar 2019 | 16:27

    Ko je pomislio da je od Slobe, lud je. Pa covek se jedva ratosiljao bede, mirna mu je glava, a samim tim i misli sredjenije. Vidi se po njegovim izjavama u poslednje vreme da je svoj!

  • Ana

    26. septembar 2019 | 16:09

    O imendanu je pisala i na twitteru za koji je rekla da nije njen.Žena sama sebe pokopava lažima.Opet dobila naslov zbog Slobe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA