≫ 

Voditeljka Slagalice: Ne plašite se žena u zrelim godinama. Nisu one ni tetke, ni babe, ni smaračice

- Stigma je svuda oko nas, a pogotovo za žene koje su prevalile četrdesetu, pedesetu. Opšte je uverenje da su te žene nigde - napisala je Milica Gacin u statusu na Fejsbuku

  • 8
Milica Gacin Milica Gacin/Foto: Facebook/milica.gacin

Voditeljka "Slagalice" Milica Gacin (49) objavila je na Fejsbuku status koji će podržati ako ne svaka žena, onda bar većina pripadnica nežnijeg pola. 

Lepa Milica zajedno sa Kristinom Radenković i Marijom Veljković godinama vodi "Slagalicu" na RTS-u, a svi je znaju kao jednu od najlepših televizijskih lica, uvek nasmejanu. Odavno je putem malih ekrana doprela do domova gledalaca, a statusom na Fejsbuku podržala je žene svojih godina.

- Ne plašite se žena u zrelim godinama. Nisu one ni tetke, ni babe, ni smaračice, ne smrdi im koža na starost (i to sam čula), ni polovnjače, niti im je prošlo vreme za sve - počela je Milica.

- Stigma je svuda oko nas, a pogotovo za žene koje su prevalile četrdesetu, pedesetu. Opšte je uverenje da su te žene nigde. Ne mogu da rađaju, kao da već nisu, ne mogu da zasnivaju porodicu, ko kaže, neće ih niko, baš da vidim. Nisu retki problemi na poslu, a tu je i seksualna diskriminacija, pa se nazivaju "dražesnim milfovima". I onda, kada se pojavi "starica" od pedeset i kusur koja izgleda kao avion i ultra je uspešna, svi padnu u nesvest od čuđenja kako je moguće. Hoćete da izlistam spisak tih žena ili možete sami?

Milica Gacin Milica Gacin/Foto: Marko Jovanović

- Žene prave famu možda i više od muškaraca. Pa ok, svako iz svoje glave. Ali neka bude baš tako, iz sopstvene glave, a ne iz opštih uverenja. Ono što sam videla kao zaključak je da su žene u zrelim godinama tople, zabavne, opuštene, sigurne, ostvarene, nežne, zanimljive, empatične, pouzdane i oslanjaju se isključivo na sebe. I udate i razvedene.

- Sa ženama u zrelim godinama nema manipulacije. Nema šanse. E, između ostalog i zato hvala Bogu na godinama, a i sve naredne su dobrodošle - zaključila je voditeljka koja na pragu šeste decenije izgleda odlično.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA