≫ 

"Estrada je postala ratno bojište": Kija potresena posle bačene bombe na "fabriku hitova"

Kristina Kockar od početka muzičke karijere sarađuje sa napadnutom producentskom kućom

Kija Kockar Foto: Nikola Tomić, Instagram

Kristina Kija Kockar oglasila se nakon što je danas, 28. septembra, bačena bomba na studio producentske kuće "FM Play" na Bežanijskoj kosi, sa kojom sarađuje od početka karijere, a za Telegraf kaže kako je saznala šta se dogodilo čim se probudila. 

U pitanju su Filip Miletić i Miloš Roganović koji stoje iza ove kuće, a koja stoji iza svih Kijinih pesama koje je do sada objavila. Takođe, ovih dana je bio u pripremi i Kristinin novi singl "Sanjam", koji je već neko vreme najavljivala na društvenim mrežama.

- Došla sam čim sam ustala, bukvalno iz kreveta. Ipak su oni meni druga porodica, morala sam da vidim šta se dešava. Oni su u policiji trenutno, daju izjavu - kaže Kija za Telegraf JETSET.

- Onaj ko je to uradio se opasno za*ebao. Ne znam da li je neko greškom to uradio pošto pored ima još jedan studio, ali svakako su poslali nekog ko je amater. Sumnjam na jednu osobu, svi mi imamo teorije šta i kako - kaže Kija.

Kija, Filip Miletić Kija Kockar i Filip Miletić u studiju FM Playa/Foto: Instagram/kija_kockar__official

Budući da ne prestaje rat između fanova Kije Kockar i fanova Lune Đogani, koje su već neko vreme i koleginice, Kija ne isključuje ni tu mogućnost.

- Sve je moguće. Ljudi nisu normalni. Ne tvrdim, jer ne znam, ali će svakako policija uraditi šta treba i nadam se da će uhvatiti krivca. Ne znam šta se ovo dešava, estrada je postala ratno bojište - zaključuje Kija, koja je takođe napomenula i da su Filip i Miloš sjajni momci i da se nikome nisu zamerili, te da nema razloga za bilo kakvu osvetu.

Takođe, Kija se oglasila i na Instagramu, kratkom porukom.

Kristina Kija Kockar Kijina objava na Instagramu/Printskrin: Instagram/kijakockar

Producentska kuća FM Play, odnosno Filip i Miloš, radili su sledeće Kijine pesme: "Potpis", "Amorova strela", "Zlatan", duet sa Stojom "Ko bi rekao" i sa Ministarkama "Ne vraćam se na staro". Sarađivali su sa Sekom Aleksić, a upravo prva njihova pesma bio je veliki hit "Aspirin", zbog koje su i dobili nadimak "Aspirinci", a kasnije postali i "fabrika hitova".

Takođe sarađuju sa Severinom i stoje iza njenih brojnih hitova, kao što su: "Italiana", "Kradeš sve", "Kamen oko vrata", "Alcatraz", "Dobrodošao u klub" i drugim, a osnivači su popularnog ženskog benda "Ministarke".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Objavite molim

    28. septembar 2019 | 18:41

    Kad ti Kija kaze da si joj druga porodica to znaci apsolutno nista. Gru je odlican primer kako ona tretira svoje prijatelje. Predstavlja ga kao svog velikog, bliskog dugogodisnjeg prijatelja a ni na komemoraciju se nije udostojila da mu ode, naravno kao i na sahranu. Ipak je podrska preko instagrama vaznija nego uzivo. Veli "sahrana se nije snimala pa nema potrebe da idem jer to nece niko videti. A da se slikam na sahrani to je stvarno neukusno pa bolje onda da ni ne idem". Da li si makar njegovoj porodici saucesce izajavila?

  • nikad vise

    28. septembar 2019 | 19:11

    zalim sto sam pukla 400 eura na glasanje za Kiju...ovo sto radi je van svake pameti..prvo-oni su kompozitori Ministarki,Severine..Seke..ko zna dal nekom duguju pare..mozda je i greska..kazu da tu imaju svi studie..kako god..da ti optuzujes odmah osobu koju ne volis?..pa ne rade oni samo sa tobom..nisi centar sveta..stavljas svesno u opasnost najmladju sestricu Blankicu-koju Luna cuva ovih dana..Kija zaista gazi preko svega do cilja..zalim para koje sam dala...tada sam mislila da je skromna i dobra zena..al ona je ohola..nema empatiju..samo ima empatiju prema sebi..gazi preko svega..sta je krajnji cilj-ne zna ni ona..pohlepna

  • On

    28. septembar 2019 | 18:44

    Koje si ti zlo, nevidjeno ! 👎😱😵

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA