"Bolje je da budemo prijatelji sa beneficijama": Anabela otkrila nepoznate detalje nakon razvoda

- Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati - rekla je pevačica

  • 18
Anabela Atijas Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Pevačica Anabela Atijas nedavno se razvela od 11 godina mlađeg Andreja Atijasa nakon 7 godina braka. Nakon razvoda njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, a Andrej je o svojoj bivšoj ženi imao samo reči hvale.

- Izgleda da je sve po zasluzi, pa sam verovatno i ja to zaslužila i hvala mu na tome. Meni je drago. I stvarno ovom prilikom, evo... postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati. Ne znam ni zašto ni kako. Negde je on... jedna od mojih srodnih duša, koja će na moju sreću ostati uvek tu u blizini. Jednostavno je izgleda bilo suđeno da pre budemo prijatelji nego ljubavnici - ispričala je ona Sanji Marinković, koja je odmah istakla da se Andrej poneo veoma džentlmenski, iako je braku došao kraj.

Anabela Atijas, Andrej Atijas Anabela i Andrej Atijas, Foto: Nikola Tomić

- Što se tiče jurišanja, on je za mene bio i ostao najhrabriji, kada sam ja u pitanju. Nijedan me muškarac nije tako osvajao, kao on - otkrila je Anabela.

- Danima sam bila kao da mi je neko umro. Ni sad mi nije svejedno. Prvih dana, kada je bilo najkritičnije, bili smo bliski. Satima smo pričali... Bolje je da budemo prijatelji, možda prijatelji sa beneficijama - izjavila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    28. septembar 2019 | 20:36

    Kako te nije sramota da se pojavljujes bilo gde!

  • Pametnica

    28. septembar 2019 | 21:12

    "Jedna od mojih srodnih duša" ispiranje mozga mlađanom Atijasu! "Prijatelji sa beneficijama" da sve je lud pored onih mladih devojaka da u budućnosti k.... babu! Žena je opasan manipulator, prvo onog izgubljenog Gagija pa nezrele Lune i ovog mlađanog muža.

  • Sandra

    28. septembar 2019 | 20:43

    Ko ima ovu vesticu za prijatelja, neprijatelji mu nisu potrebni 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA