"Peva dva sata na plejbek, nismo u istom košu": Kaća Grujić žestoko prokomentarisala Luninu karijeru

- Du*e im je zinulo za novac i za slavu, ali od toga se ne živi, niti će oni opstati u ovom poslu dugo - rekla je Katarina

  • 48

Luna Đogani nakon izlaska iz rijalitija posvetila se muzičkoj karijeri, te je tako izbacila svoju prvu pesmu i počela da nastupa, međutim nije naišla na podršku kolega.

Kaća Grujić je poručila da Lunu ne smatra sebi ravnom, te da će tako ostati sve dok ne bude "imala svoj bend i snimala ozbiljne pesme". Kako se navodi, to se ne odnosi samo na nju - već na sve one koji "skaču" na scenu po izlasku iz rijalitija.

Katarina Grujić Katarina Grujić, Foto: Marko Jovanović

- Ne može neko da se predstavlja kao pevačica kada to nije. Ne mogu da budem sa rijaliti pevačem u istom košu i ne mogu da dajem priznanje nekome ko izađe na binu i peva dva sata na plejbek sa laptopom. To nisu pevači! Kada budu imali bend i snimali ozbiljne pesme, tada mogu da budu u mom rangu, a do tada neka se ne blamiraju. Du*e im je zinulo za novac i za slavu, ali od toga se ne živi, niti će oni opstati u ovom poslu dugo - rekla je za Svet Katarina bez dlake na jeziku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa reklo

    28. septembar 2019 | 23:35

    Bi se da misli na sve rijaliti pevaljke.Jedno ime ne sme ni u snu glasno izgovoriti a bi to uradila .Samo se plasi njenih sledbenika (sektasa).

  • Medena

    30. septembar 2019 | 15:07

    Kaca Grujic je pjevacica, jedna normalna i prelijepa djevojka koja se ne mora sama dizati u nebesa! Zna da pjeva, pametno razmislja i govori i sta je sporno? Ima dugogodisnju uspjesnu karijeru, hitove, nikoga nije uvrijedila-dala je iskreno misljenje i u pravu je. Ne jauce i mjauce kao cajka na silu ( Luna) i nisu joj trebale glupe odvale i javni blud da bi se istakla. Zar nije Luna konstantno lupetala: ja sam Luna Djogani a ko si ti?! A ko je ona zapravo?? ???

  • CiCa

    29. septembar 2019 | 08:00

    Nova godina 2019 u Beogradu; djevojko da nije bio Pedja Medenica ti bi nam noć upropastila sa svojim "pjevanjem". Jedino smo uživali kada si pjevala na plejbek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA