"Ljubomoran sam, ali i posesivan": Sloba otkrio kako reaguje kada vidi devojku sa drugim muškarcem

- Ne plašim se ja sad da će meni taj neko da preotme devojku, nego samo zato što možda ja želim da sam više sa njom u tom trenutku - rekao je pevač u emisiji "Magazin In"

  • 68
Sloba Radanović Printskrin: Instagram/slobodan_sloba_radanovic

Sloba Radanović gostovao je u emisiji "Magazin In", a pred voditeljkom Sanjom Marinković i ostalim gostima otvorio je dušu i pričao o nekim svojim osobinama. Pevač priznaje da je ljubomoran, kao i posesivan, i da mu nije svejedno kada vidi devojku sa drugim muškarcem.

- Kada govorim o sebi, moram da kažem da sam pre svega ljubomoran, ali i posesivan. To znači da ja volim da provodim što više vremena sa tom osobom. Nije da sad ja nešto besnim ili se ljutim, ali kada vidim da provodi vreme sa drugim muškarcem ili u društvu ili na poslu, kada vidim da se smeje sa njim... Ali nije to ljubomora, ne plašim se ja sad da će meni taj neko da preotme devojku, nego samo zato što možda ja želim da sam više sa njom u tom trenutku i da budem pored nje, dok se ona smeje i da bude pored mene - rekao je Sloba.

Video: Luna Đogani otvoreno o odnosu sa Slobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaja

    5. oktobar 2019 | 20:45

    Lepo mu je odmah odgovorila Isidora Bjelica onako kao grom iz vedra neba "PSIHOPATA".

  • Taša

    6. oktobar 2019 | 02:37

    Retko iritantan i odvratan lik. Harizme bez. Frigidan skroz, bez duha, bez osmeha, bez strasti, neinteresantan skroz. Kraj njega bi se svaka ubila od dosade. Nije čudo što mu je bivša sklanjala ruke sa nje sa gađenjem. Naduvan kao balon pred pucanjem. Široka ramena i deb'o vrat. I misli da je lep. Orangutanska građa. Neinteligentan bez premca. Uči napamet neke mudre misli pa ih reprodukuje po emisijama i kači na ig. Ne sećam se da sam ga u Z1 ikada videla da se od srca smeje. Stalno namrgođen, uvređen, ispod oka gleda i mumla sebi u bradu. Bio gost i Maca Marinković. Uz takvog muškarca nijednoj ženi ne bi bilo dosadno u životu. Zna ga zamešat Kome ovaj balvan u belim uskim pantalonama treba u životu majko mila. On je za svaku sprdnju. Sve ono kako ga je žena u Z1 ocrnila - sve je tačno.

  • Lucija

    5. oktobar 2019 | 23:27

    Upravo sam odgledala sa zakašnjenjem Magazin IN i ne mogu da verujem kako onaj Slovodan Radanović ne zna da odgovara na pitanja, on ništa ne razume kao da je pao sa Marsa. Isidora prevrće očima prosto ne može da veruje šta sluša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA