Kaja otvoreno o razvodu od Džuniora Džeka, a evo šta je rekla o ljubavnoj romansi sa fudbalerom

- Okej smo, ne možemo biti prijatelji, bar ne u ovom trenutku. Mi smo prošlii dobro i zlo - rekla je pevačica

  • 9
Kaja Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Vest da su se Katarina Kaja Ostojić i svetski poznati di-džej Džunior Džek razveli odjeknula je kao bomba, a pevačica je sada gostujući u jednoj emisiji progovorila o svemu.

Pevačica je pošto je dobila pitanje o fudbaleru sa kojim su je mediji povezivali istakla da je srećna, pa su voditlji odmah zaljučili da "sporna romansa" i dalje traje.

- Mi smo pogrešili što nismo to odmah podelili sa javnošću. Jedino je tačno da smo se razveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli, ali više od 2 meseca nismo zajedno. Ja nikad nisam želela da svojim prezentovanjem tužne priče skupljam poene kod ljudi, ali u šali umem da kažem "imam neke čireve na želudcu koji će mi ostati" - rekla je Kaja a onda i dodala:

- Ja sam neko ko zaista uvek gleda da drži dobru atmosferu u kom god okruženju da se nađem, da li bračna zajednica ili prijateljska. Nije tu bilo skandala, ali ljudi su to pogrešno protumačili. Okej smo, ne možemo biti prijatelji, bar ne u ovom trenutku. Mi smo prošlii dobro i zlo. Posle 8 godina ja ništa ne bih rekla loše jer bih pljunula po sebi.

Džunior Džek Džunior Džek, Foto: Instagram/realjuniorjack

- Moja ćerka, moja porodica, mi smo kao neka komuna i uvek su mi dali podršku - priznala je pevačica u emisiji "Premijera vikedn specijal".

Kako se pričalo da je Kaja u vezi sa hrvatskim fudbalerom, koji je trenutno angažovan u Francuskoj Mateom Pavlovićem, pevačica je rešila da progovori na tu temu, te je dala odgovor koji je sve iznenadio.

- Opekla sam se zato što sam svoj privatni život izlagala previše javnosti. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna. Ne želim više nikada da pričam o svom privatnom životu. To je nešto što meni jako dragoceno - rekla je Kaja, a ovo je u emisiji "Premijera vikend specijal" od strane voditleja protumačeno kao svojevrsno priznanje da je pevačica trenutno srećna u ljubavi sa fudbalerom.

 
 
 
View this post on Instagram
Dodam Malo gasa i novi igrač Blazersa #MvP4 #vacationMoodA post shared by MaTeO PaVLoViĆ (@matteo4pavlovic) on

Video: Kaja nam je otkrila kakav je Džoni Dep privatno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo vas posmatram

    6. oktobar 2019 | 16:59

    Ajde bre Kajo jedan se otego drugi protego, nema ona stvarka brojcanik, samo napred ne pozna se nista

  • 777

    6. oktobar 2019 | 18:46

    Ima ona dobru kilometrazu,mada je ocuvana,prva farba,nije dobro CUKANA !!!

  • J.J

    6. oktobar 2019 | 20:35

    Iz koje fioke si ti sad ispala,jako si bitna i ti i taj tvoj Ex..aj pali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA