≫ 

Zvezda serije "Folk" poslala poruku klincima koji danas maltretiranje osećaju na svojoj koži

- Ako sedite kod kuće, plačete i bojite se, ne možete ništa da uradite, i dalje ćete da budete žrtva - kaže Kaća

  • 1

Katarinu Bogićević publika je upoznala kroz seriju "Folk", u kojoj je igrala lik Zvezdane, koja živi za dan kada će postati pevačica. Pored toga, ona je odnela pobedu u drugoj sezoni šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", koji je ovih dana startovao sa "All star" sezonom čiji je i Kaća deo.

  • Da li ti je bilo lakše kada si prvi put učestvovala u TLZP, ili sada?

- Iskreno, bilo mi je lakše pre, nego sad. Sad je veća odgovornost, i nekako sad mi sve to dugo traje iskreno. Tad me je toliko adrenalin radio, i znaš to je ona dečija energija. Znala sam kad završim sa probom da ostanem do kraja dana, da odgledam sve takmičare, da se zezam, da sa njima priča i onda tek uveče odem kući. A sad ono jedva čekam da završim i da idem kući da spavam.

Katarina Bogićević Katarina Bogićević, Foto: Nikola Tomić
  • Publika te je upoznala kada si tumačila lik Zvezdane u seriji "Folk". Da li bi sada nešto promenila kada bi se snimao nastavak serije?

- Sad kad bi se snimao nastavak to bi totalno drugačije izgledalo. Tada nisam imala ni dan škole glume, ništa. Radila sam na suv talenat. A, sad već iza sebe imam dosta rada i truda. Nije to više samo talenat. Mnogo toga se posle izdešavalo i sad je kao što sam ti rekla na početku - postoji mnogo veća odgovornost. Postoji i ta pozitivna trema za sve to, ali to mi je jedno prelepo iskustvo ta "Folk" serija i čitavo to moje detinjstvo tada.

  • S obzirom da si bila jako malo tada, da li žališ za nekim delom detinjstva dok si snimala seriju?

- Pa ne, meni je bilo jako zabavno. Tad sam još bila u osnovnoj školi. Bilo mi je samo malo teško kad sam se vratila u školu. To je bilo neverovatno, da đak iz osnovne škole odsustvuje tri, četiri meseca. Imala sam malih problema sa učenicima, malo su me zadirkivali, ali sve je to prošlo. Ne žalim, zato što je kasnije sve došlo. I žurke i izlasci sve se to prošlo. I sad hoću iako imam 21 godinu dosadilo mi je odmah da ti kažem. Sad bih nekako da odmaram, ili neka kućna varinata da se okupi više to volim.

Katarina Bogićević, TLZP Tvoje lice zvuči poznato Katarina Bogićević, Foto: Nikola Tomić
  • Ovih dana u Srbiji je dnevna tema vršnjačko nasilje. S obzirom da se nisi ustručavala, nego si i ti ispričala da si bila žrtva istog, zanima me kako se neko ko je preživeo tako nešto, posle svega oseća? Imaš li neki savet za one koji su bili ili jesu u sličnoj situaciji kao i ti?

- Mora da skupi hrabrost osoba koja ima takav problem. Mora prvo da priča sa roditeljima. Da se ne plaši, da razgovara sa svojim roditeljima, sa starijim bratom ili sestrom, jer jedino to tako može da se reši. Drugačije ne može. Jer, ako sedite kod kuće, plačete i bojite se, ne možete ništa da uradite, i dalje ćete da budete žrtva, a ne treba da budete žrtva, nego - šakom o sto!

Katarina Bogićević Katarina Bogićević, Foto: Nikola Tomić
  • Ko ti je u to vreme bio najveća podrška?

- Moj tata je odmah otišao u školu, tražio je da promenim odeljenje. To se i desilo. Jednostavno je to prestalo. Čak nisam završavala deveti razred u Crnoj Gori, nego sam ga vanredno završila. Onda sam pošla odmah u srednju i sve se promenilo. Bilo nas je dosta manje. Svi smo muzičari iz iste branše. Roditelji nam se međusobno poznaju i nekako je mnogo lakša bila srednja nego osnovna.

Kompletan razgovor sa Katarinom pogledajte u videu na početku teksta.

(M. Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA