≫ 

"Izgleda kao neko ko je izašao iz publike": Mia žestoko prozvala Kiju, a evo šta je rekla za Lunu

Mia Borisavljević nije poštedela Kristinu Kockar dok je komentarisala njeno i Lunino pevanje

Mia Borisavljevic, Kristina Kija Kockar, Luna Djogani Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović, ATA Images

Mia Borisavljević gošća je emisije "Amidži šou" zajedno da koleginicama Darom Bubamarom, Anabelom i Kajom Ostojić, a u jednom momentu je prozvala Kristinu Kiju Kockar, koja je takođe odnedavno njena koleginica.

Budući da su i Kija i Luna posle učešća i pobede u Zadruzi počele obe da se bave pevanjem; Kija nakon Zadruge 1, a Luna nakon Zadruge 2; Mia je prokomentarisala njih dve, koje inače mnogi nazivaju suparnicama kako zbog ljubavnog života, tako i sada zbog iste profesije.

- Luna ima bolju boju glasa, samo malo da poradi na tehnici. Ima to nešto kao zvezda. A Kija mi izgleda kao da je izašla iz publike - izjavila je Mia u emisiji.

Luna Đogani Luna Đogani/Foto: Nikola Tomić

Ovim je potkačila Kristinu, a s obzirom da je ona aktivna na društvenim mrežama putem kojih često komentariše i odgovara, išečkuje se njen odgovor Miji.

Kija Kockar Kija Kockar/Foto: Instagram/kijakockar

Video: Teodora Džehverović: Snimila bih pre duet sa Kijom, nego sa Lunom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VUK

    9. oktobar 2019 | 20:56

    OGNJENE NISKO SI PAO BAŠ KAO I TVOJE GOŠĆE. MOŽETE KIJI SAMO CIPELE DA OČISTITE.

  • koli

    9. oktobar 2019 | 22:08

    Draga Mija,koliko je 7x5?

  • Veki

    9. oktobar 2019 | 15:23

    Da li je,svesna Mia ,da je svojim komentarom ,ponizila publiku ,koja joj dolazi na nastupe!Znaci publika je,ruzna bez sluha..I ne treba da dolazi,na njene nastupe..ponizila je svoju publiku kao I publiku koja dolazi na nastupe,sve zarad Raze-da bi joj se uvukla u bulju!Pa sve cetiri ,"softicirane dame",nisu pokazale u Amidziju ,osim sujete I ogovaranja Kije-to je bilo ,definitivno vece,Kije Kockar!Znam da necete objaviti jer stitite Razu I ceru..ali ja cu kao I uvek ,izneti svoje misljenje-studentkinja Filoz.fakult.!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA