Aleksandra je nakon veridbe Ane i Davida izgovorila samo tri rečenice

Na pomen veridbe se nasmejala i rekla da su njih dvoje tamo gde im je i mesto - u njenoj prošlosti

  • 7
Aleksandra Subotic, Ana i David Foto: Nikola Tomić, Instagram/david__dragojevic

David Dragojević (31) verio je Anu Korać (25), na brodu kojim su prošle noći plovili po Bosforu.

Njihova veridba kojom su se pohvalili na društvenim mrežama izazvala je brojne komentare i reakcije, a svi koji su pratili razvoj njihovog odnosa i Zadrugu, čiji su deo bili, čekali su da se oglasi Aleksandra Subotić (23).

Mi smo je pozvali, a na pomen veridbe se nasmejala i rekla da su njih dvoje u njenoj prošlosti, gde im je i mesto.

- Stvarno neću da im dajem reklamu. On je moja prošlost i njegov život me apsolutno ne zanima. Moj je previše lep da bih komentarisala Davida - rekla je Aleksandra za Telegraf JETSET.

Podsetimo, David je Aleksandru prevario pred kamerama sa Anom, a kada se Subotićeva vratila u rijaliti Dragojević je imao sve lošiji i lošiji stav prema njoj.

Tako je tvrdio i da nju nikada nije "istinski" verio, i da to nije bilo ozbiljno.

 
 
 
View this post on Instagram
...Neko ko je mogao da bude sta pozeli a odluci da ostavi sve to po strani, sve svoje potencijale i ambicije, samo da bi putovao nevidljiv uz onoga u koga veruje.. Koga je odabrao..Koga voli. Takve hrabrosti preispituju samo kukavice, nezrele i zauvek zavisne od drugih. Takvo odricanje nece videti oni koji se nisu odrekli ni milimetar sebe zbog bilo koga. Decaku je slika njegove devojke trofej kojim se hvali drugarima. Muskarcu je slika njegove zene postovanje za sve sto ona jeste. Za sve nevidljivo sto je nesebicno gradila za oboje. Zahvalnost za Nju koja se borila, tiho i glasno, za svaki pedalj koji je napravljen kada su njegove noge bili slomljene. Ljubav veca od reci. Jer o ljubavi ce pricati mnogi a razumece samo oni koji su je vadili golim rukama iz vatre. Kada vidite zenu koju je njen muskarac stavio ispred sebe, ne gledajte njene haljine i cipele. Pogledajte iza toga, u sve sto vam ona nece dopustiti da vidite. Njenu snagu da ne bude sve sto je ona sama mogla.. Jer je vise od toga zelela da oni budu sve sto zajedno mogu. Samo onaj ko je dao sve - zasluzuje SVE. VOLIM TE!!!!! DA, DA, DA!!!!!!A post shared by Ana Korac Official (@ana_korac) on

VIDEO: Aleksandra Subotić: "Prevarila me je cela Davidova porodica!"

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    9. oktobar 2019 | 13:43

    Tako je Aleks,nisu vredni pomena i komentara.

  • Boba

    9. oktobar 2019 | 14:44

    Da joj nije bilo Davida uplovila bi u lanac prostitucije,ponasanje,oblacenje je kao da je izasla iz bordela.Isla bi sa kolena na koleno a njena sreca da se ovaj sredovecni "gospodin biznismen"primio na njenu mladost i lepotu,doduse vestacku.

  • Vajo

    9. oktobar 2019 | 19:29

    Kompleksašica iz kaludjerice, smešna je i jadna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA