≫ 

Kajin fudbaler iz Hrvatske ima verenicu već 7 godina?

- To je saznala njegova verenica jer su joj drugarice poslale skrinšotove s mreža. Kada je sve povezala, nastao je pravi haos. Nisam siguran da li su i oni nastavili vezu ili su raskinuli veridbu - priča izvor

  • 2
Kaja Ostojic Mateo Pavlovic

Foto: Instagram

Katarina Kaja Ostojić (36) već nekoliko meseci uživa sa fudbalerom Mateom Pavlovićem (29), a njihov zajednički snimak isplivao je u javnost, iako je pevačica prvobitno demantovala da među njima ima nečega.

Međutim, to što su zajedno ne bi bilo "sporno", kao što jesu šuškanja da Mateo zapravo već 7 godina ima verenicu!

- Mateo je ludo zaljubljen u Kaju i sve čini da bude s njom. Baš mu prija ova situacija, ali i veza s pevačicom. Želeli su najpre da sve bude tajno, ali on je onda na Instagramu postavio fotografiju kako pevačica uživa u vili u kojoj je on smešten dok boravi u Francuskoj, a isto je učinila i ona. To je saznala njegova verenica jer su joj drugarice poslale skrinšotove s mreža. Kada je sve povezala, nastao je pravi haos. Nisam siguran da li su i oni nastavili vezu ili su raskinuli veridbu. Mateo slabo priča o privatnom životu, a i pevačica je odlučila da više ne govori o svojim partnerima - priča izvor.

Kaja Ostojić Mateo Pavlović

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović, Foto: Instagram

Mateo je, inače,sa Instagrama uklonio fotografiju iz Francuske, pošto su se Kaja i on fotkali na istom mestu.

- Taj pogrešni potez je i Matea koštao veze s devojkom. Kaju to ne zanima jer se ona razvela od Džuniora Džeka neposredno pre nego što je uplovila u dopisivanje sa ovim sportistom. Komunikaciju su i počeli tako što joj je on lajkovao fotografije i malo-pomalo postajali su sve prisniji. Njegova verenica je shvatila da nešto nije u redu s njima, ali tek kad je u medijima kao bomba odjeknula vest da joj je dečko u paralelnoj vezi, shvatila je i zašto ima problem s njim - tvrdi izvor Kurira.

Inače, Kaja je na pitanja o vezi sa fudbalerom rekla da svoj privatni život više neće da izlaže javnosti, čime je potvrdila da jesu zajedno.

VIDEO: 10 ZABORAVLJENIH LJUBAVNIKA Malo ko zna da je Anabela bila ljubav ovog fudbalera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    9. oktobar 2019 | 14:40

    Takve zene kao Kaja se ne razvode dok ne nadju muskarca koji ce da ih izdrzava.Ona od pevanja moze da zaradi za sminku i frizera a ostalo ce nadomestiti,da se ne lazemo,muskarac sa kojim je,dobro ona unovci svoju "igracku"

  • Kom

    10. oktobar 2019 | 14:03

    Pa imala je i ona muža dok se sa njim intimizirala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA