≫ 

Imamo novu lepoticu: Andrijana Savić je Mis Srbije za 2019. godinu

Najlepša Srpkinja dolazi iz Gornjeg Milanovca, a krunu joj je predala prošlogodišnja Mis Srbije Sanja Lovčević

  • 30

Tradicionalna manifestacija Izbor za Mis Srbije održana je u sredu, 9. oktobra, u Kombank dvorani u Beogradu, sa početkom u 21 čas. Prestižnu lentu ponela je ove godine lepotica iz Gornjeg Milanovca, Andrijana Savić (19).

Nakon predstavljanja kandidatkinja i zabavnog programa u kojem su uživali članovi žirija, publika i počasne zvanice, Mis Srbije za 2018. Sanja Lovčević predala je svoju krunu novoj misici koja će slediti njene korake tokom narednih godinu dana i truditi se da predstavi Srbiju na najbolji mogući način.

I ove godine je predsednica kompanije "Miss Yu" i vlasnica svetskih licenci za teritoriju Srbije Vesna Jugović/Vesna de Vinča, omogućila svima da budu deo ovog sjajnog puta i cele manifestacije koja se održava jednom godišnje.

Vesna Jugović, Vesna de Vinča, Izbor za Mis Srbije, Mis Srbije Vesna De Vinča, predsednica kompanije "Miss Yu"/Printskrin: TV Pink

Kristina Kija Kockar i Darko Tanasijević proglasili su Mis televizije Pink, dok je za Mis Telegrafa odlukom vaših glasova izabrana Teodora Mitić.

Mis, Kija Kockar, Darko Tanasijević Kija Kockar i Darko Tanasijević/Printskrin: TV Pink

Biljana Obradović je zatim proglasila TOP 10 devojaka koje su ušle u uži izbor za najlepšu Srpkinju.

Konačno, odlučeno je da je prva pratilja Ivana Bogdanovski iz Pančeva - Mis Srema, druga pratilja Katarina Mićić iz Požarevca, a za Mis Srbije za 2019. godinu izabrana je 19-godišnja Andrijana Savić iz Gornjeg Milanovca. Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu.

Mis Srbije, Izbor za Mis Srbije, Andrijana Savić Proglašenje pobednice/Pritskrin: TV Pink

Video: Izabrana najlepša Ruskinja za 2019. godinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    10. oktobar 2019 | 11:57

    Kada se popela na binu Kija je naspram ovih devojka delovala kao karikatura.

  • Bravisimo

    10. oktobar 2019 | 09:25

    Svaka ti cast"devojko iz publke",ipak ti sedis u prvom redu,a iza tebe druge poznate i bitne licnosti.Na velike dogadjaje pozivaju se pametne,obrazovane,harizmaticne,uspesne ,lepe osobe kao sto je Kija.Ona je rodjena za tron,a neke u pesmi mole da ih dignu na tron,a nikad tu visinu nece dostici.Svako je tamo gde mu je mesto.

  • Zlaja

    10. oktobar 2019 | 09:01

    Kija kao clanica zirija izdominirala.Svako je tamo gde mu je mesto.PS Sta rece Zeljko,da ce Kija trajsti godinu dana.E,bas je pogodio!Kija nam sprema jos iznenadjenja,evo vec sutra na Fashion week-u u NS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA