≫ 

Lidija (57) se pojavila u totalno providnoj haljini, svi pogledi bili uprti u deo tela ispod struka

Glumica sve češće ističe svoje obline, pa je tako bilo i prethodne noći

  • 53
Lidija Vukićević, izbor za miss srbije

Lidija Vukićević, Foto: ATA Images

Popularna glumica Lidija Vukićević (57) pojavila se na Izboru za Miss Srbije gde je u providnoj haljini izazvala lavinu komentara.

Lidija važi ze jednu od najzodnijih i njalepših žena u zrelim godinama, a mnogi komentarišu da je glumica ovog puta preterala i da njenim godinama ne priliči haljina koju je obukla.

Glumica se pojavila u dugoj, beloj, haljini od providnog materijala, tila, ispod koga je imala samo top i vruće pantalonice.

Svi pogledi bili su uprti u Lidiju, a pored onih kojima se dopala smela haljina, čuli su se i oni koji su u prolazu žestoko iskritikovali glumicu.

Lidija Vukićević, izbor za miss srbije

Lidija Vukićević, Foto: ATA Images

Lidija po izgledu može da parira duplo mlađim devojkama, ali mnogi smatraju da je ovog puta preterala, te da bi bolji utisak odala u neprovidnoj haljini koja ističe njene obline.

Izbor za Mis Srbije, Miss Serbia 2019

Lidija Vukićević, Foto: ATA Images

Da li Lidija izgleda u skaladu sa svojim godinama, glasajte u anketi ispod:

Video: Koja sme njoj na crtu? Lidija Vukićević sjajno nosi godine, a tek bikini...

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    10. oktobar 2019 | 14:23

    Ok,dobro se drzi za svoje godine,ali to je i za ocekivati s'obzirom da nista u zivotu nije radila osim ulaganja u sebe. Visak kilograma i neuskladjenost frizure,sminke i godina sa odjecom daju los utisak... Vulgarno, jeftino i bezuspjesan pokusaj da sebe predstavi kao damu i ,,ribu".

  • Suzana

    10. oktobar 2019 | 14:37

    Podržavam i poštujem negovanu ženu ali mislim da ovakva haljina nije na mestu. Čak i da je neka mladja osoba obukla. Valjda treba ispoštovati priliku i dogadjaj i ne oblačiti se ovako već prikladnije. Gospodja može da istakne svoju "vitku liniju" i na pristojniji način. Iskreno, ja bih postidela i decu i sebe kada bih se ovako obukla. Svi vole da im mama bude cool, ali ovo je bezveze. Ima žena potrebu da se dokazuje, zašto i kako, to samo ona zna.

  • Možda pomogne

    10. oktobar 2019 | 13:27

    Nema veze sa godinama već sa stilom. Prosto i nedamski i za puno mlađu, vitkiju i lepšu ženu. Njena kosa, jake kosti lica i velika usta zahtevaju svedenije forme. A o godinama, iskustvu i životnoj mudrosti, to je pitanje pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA