≫ 

Sanja Stanković besna: Miljana ima papir da nije normalna, ko njoj dozvoljava da ima decu?!

- Samo da su ta deca živa i zdrava. Ništa više! - kaže Sanja

  • 18

Sanja Stanković (26) zablistala je sinoć, 9. oktobra, na izboru za Mis Srbije, a iako je spolja sijala, sa nama je podelila da je mnogo tužna bez svoje devojke Jovane Tomić Matore (29) koja je u rijalitiju Zadruga. Kako nam je rekla, toliko joj je teško palo da spava sama, da je od majke tražila da joj vrati ljubimca kojeg joj je dala na čuvanje.

Međutim, najintrigantniji deo razgovora sa Sanjom tiče se Miljane Kulić i stava koji je Stankovićeva iznela po pitanju nje i deteta koje nosi.

Sanja Stanković, izbor za Mis Srbije

Sanja Stanković, Printskrin: Telegraf

Kako kaže, to što Miljana radi je katastrofa.

- Već sam preživela jednu Miljaninu trudnoću u rijalitiju. Meni je samo žao te dece... Ta devojka ima papir da nije normalna i rekla sam 100 puta, nije mi jasno kako Centar za socijalni rad dozvoljava da ona bude majka, jer sam videla pre neki dan da je htela sama sebi da seče vene u zatvoru. To je stvarno... Katastrofa. Ali, bez obzira... Samo da su ta deca živa i zdrava. Ništa više! - kaže za Telegraf JETSET Sanja koja ovih dana radi na novim pesmama, koje će uskoro ugledati svetlost dana.

Kompletan razgovor pogledajte u videu na početku teksta.

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Evergreen

    10. oktobar 2019 | 15:18

    Daj Sanja dobro ti znaš ko joj dozvoljava da ima decu nemoj ovde da se izmotavaš. Sve dok je u tom rijalitiju rađaće ona još dosta dece. Danas ako imaš nekog da ti čuva leđa možeš da radiš šta god hoćeš. Ne verujem više ni socijalnom, policiji, nikom. Mi smo odavno u kanalu!

  • Hd

    10. oktobar 2019 | 18:28

    I ti trebas izvaditi isti papir. 🤦‍♂️

  • Wtf

    10. oktobar 2019 | 15:31

    A ko si ti da pričaš o njoj... .bolje rešavaj svoj katalog ne brini se ti za njenu decu pitaj se ti da li ćeš imati uopšte dece i da li će tvoja deca da žive u normalnoj okolini ko će biti tata a ko mama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA