Pitali smo Kiju da li je gledala "Amidži šou" gde ju je prozvala Mia: Kristina je žestoko odgovorila

Kija Kockar otkrila je da li je zaista trudna, a ispričala nam je šta misli o učešću Stefana Karića u "Zadruzi"

Kristina Kockar sinoć je, 9. oktobra, prisustvovala izboru za Mis Srbije u beodradskoj Kombank dvorani, na kojem je za najlepšu izabrana Andrijana Savić  Ekipa portala Telegraf.rs popričala je sa Kijom, koja nije krila oduševljenje što je bila deo ove manifestacije.

Dotakli smo se i aktuelnih dešavanja, a budući da je ne pre neki dan pevačica Mia Borisavljević prozvala Kiju u "Amidži šouu", pitali smo je da li je ona eventualno gledala tu emisiju.

- Nećemo ovaj lep događaj da kvarimo sa nekim ljudima koji čak ni kokice ne mogu ispred da prodaju - rekla je između ostalog Kija.

Neki portali pisali su da je Kija navodno trudna, a onda nam je rekla da to nije istina.

- Ja bih volela da je to zaista tačno. Jako bih volela da se povučem zbog trudnoće, ali to nije tačno - rekla je Kristina i dodala da nema ništa na ljubavnom planu.

- Ništa, zato nema ni trudnoće. Ne treba mi muškarac da bi bila srećna - rekla je Kija.

Ceo intervju sa Kijom Kockar, u kojem je prokomentarisala i učešće Stefana Karića u "Zadruzi", pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kata

    10. oktobar 2019 | 20:17

    Juče sam se baš rastužila prvo gledam Paparazzo lov pa onda izbor za mis i u oba formata Kija Kockar. Pitam se šta joj se desilo? Žena je neviđeno propala skroz je nestala lepota i šarm koji je ranije imala. Ona nikada nije bila neka lepotica, bila je simpatična ali sada je sve nestalo. Džaba haljine, repovi, veštački osmeh ....

  • Bogme

    10. oktobar 2019 | 22:19

    Ista Vendi, keve mi!

  • jana

    10. oktobar 2019 | 21:55

    Obozavamo te lepotice i pametnice nasa 💪🏻💪🏻💪🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA