≫ 

Darko Filipović došao na svadbu Ljube Perućice sa suprugom koja izgleda kao "milion dolara"

Pevač je oženio svoju lepšu polovinu Jasminu pre 8 godina

  • 20
Darko FIlipović, žena Jasmina Foto: ATA Images

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Ljuba Perućica i voditeljka Katarina Kolozeus venčali su se danas, 10. oktobra, a u jednom beogradskom restoranu održana je svadba. Na svadbenom veselju bilo je puno zvanica, među kojima su bili i Katarina Grujić, Tamara Milutinović i druge poznate ličnosti.

Između ostalog, na svadbu je došao i pevač Darko Filipović, koji je bio u društvu svoje atraktivne supruge Jasmine.

Darko FIlipović, žena Jasmina Darko Filipović i supruga Jasmina Foto: ATA Images

Dok se Filipović odlučio za pantalone i košulju, njegova lepša polovina nosila je providnu crnu haljinu. Darko i Jasmina venčali su se 2011. godine u Leskovcu, a pevač je svojevremeno u intervjuu za časopsi "Hello" ispričao kako je upoznao svoju ženu.

- Jasmina i ja smo se upoznali pre godinu dana i sedam meseci, kada sam otišao u automehaničarsku radnju njenog brata u Nišu, kako bih se sa njim konsultovao oko popravke automobila. Ona se slučajno zatekla tamo i već na prvi pogled mi se dopala. Ubrzo potom, počeli smo komunikaciju preko društvene mreže Fejsbuk, a posle mesec dana druženja, počeli smo i da se zabavljamo – počinje priču Filipović i nastavlja:

– Već posle prvih nekoliko dana zabavljanja, znao sam da je ona osoba sa kojom bih mogao da budem na duže staze, jer je veoma draga i umiljata devojka koja ne priča mnogo i ne dosađuje, kako to mnoge žene znaju da čine. Zato sam, posle nešto više od godinu dana zabavljanja, odlučio da je zaprosim, a kao idealno mesto za to odabrao sam Tajland, gde smo domah posle Nove godine otputovali – rekao je tada Darko.

Darko FIlipović, žena Jasmina Darko Filipović i supruga Jasmina Foto: Telegraf

Video: Oženio se bivši učesnik Zvezda Granda Ljuba Perućica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    10. oktobar 2019 | 21:58

    Primer braka iz interesa. Ona velika sponzorusa a on svalercina. Ona mu je za pokazivanje a druga za uzovanje. Nasli su se.

  • Kiza

    10. oktobar 2019 | 22:11

    Da li se meni cini ili je ova od milion dolara zrikava

  • M

    10. oktobar 2019 | 21:59

    U ala je buljava!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA