≫ 

Snažna poruka Verice Rakočević sa odmora: "Kad nisam imala za paklu cigara, družila sam se sa..."

- Valjda kosmos vraća sve, zato pazite šta izgovarate, mislite i želite. Drugima i sebi - napisala je kreatorka

  • 11
Gloria Summer Party odrzana u Hotel Square Nine. Glorija Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević/Foto: ATA Images

Verica Rakočević (71) i njen mlađi suprug Veljko Kuzmančević već neko vreme uživaju u odmoru u Meksiku, odakle modna kreatorka redovno objavljuje slike i snimke na društvenim mrežama. 

Poznato je da je naša najpoznatija dizajnerka u sjajnoj formi, iako u osmoj deceniji, što je još jednom pokazala skinuvši se u bikini.

Osim što odmor maksimalno koriste, na ovoj dalekoj destinaciji Verica i Veljko suočili su se sa nekoliko oluja, ali ništa ih nije sprečilo da uživaju punim plućima.

- Posle sunca kiša i opet sunce. Kao i u životu, samo što to neki ljudi ne shvataju. Ljubomorni na tuđe sunce, drže kišu duže nego što bi trajala. Kada nisam imala za paklu cigara, družila sam se sa ženom koja ima milione. Radovala sam se svakom trenutku njene sreće, putovanja, šopinga. Valjda kosmos vraća sve, zato pazite šta izgovarate, mislite i želite. Drugima i sebi. Pozdrav iz kišnog Holboxa, sutra će sunce - poručila je Verica.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

Osim oluje, na plaži su neleteli na kameleona, koji im je pravio društvo svakodnevno, budući da ga je Verica u nekom komentu nazvala "komšijom". Svvakako, sve je najviše privukla kreatorkina fotografija iz bazena na kojoj sve izgleda savršeno.

Evo i kako je izgledala oluja:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DonKihot

    12. oktobar 2019 | 00:33

    Oni su extra tipovi! 👍🎶💕🎶

  • Dexter

    11. oktobar 2019 | 11:19

    Ja mislio koru hleba A ona paklu cigara..

  • E

    11. oktobar 2019 | 15:08

    Verice zadala si zadatak ovim babama,da mozes izgledati pristojno i u tim godinama.a ne zene vec u cetrdesetoj mrze samu seve,zapuste se,ugoje se masne,i samo cuvaju unucice dok im se snaje smeju.bolhe da misle na sebe,sebi su najvaznije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA