≫ 

Dobila je ime po jogurtu i prava je lepotica: Ovako izgleda ćerka Branka Đurića Đura

Zala Đurić nedavno je napunila 23 godine i bavi se profesionalno glumom

  • 13

Muzičar i glumac Branko Đurić Đuro važi za jednu od najharizmatičnijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni. Već 19 godina je u braku sa slovenačkom glumicom i pevačicom Tanjom Ribič, s kojom ima troje dece. Njegova naslednica je Zala Đurić, koja je nedavno napunila 23 godine, a njen otac Đuro joj je čestitao na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
Vse najboljse moja mala velika punca!!! Zala ima danes 23. @zaladjuricA post shared by branko djuric (@branko_djuric_djuro) on

Zala se profesionalno bavi glumom, a kako je njena majka svojevremeno otkrila u jednom intervjuu, ime je dobila po jednoj marki jogurta.

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu - rekla je Tanja, a prenosi "Blic".

Zala je u Njujorku završila glumu, a sa svojim roditeljima ima odličan odnos i veliku podršku.

Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača - rekla je svojevremeno Zala za Klix.ba.

Pogledajte još fotografija Zale Đurić:

 
 
 
View this post on Instagram
Neka se razliju boje, jer one postoje za nas. ~Djuro #colors #selfie #enjoy #easy #samolagano #lagano #laganiniA post shared by Zala Djuric (@zaladjuric) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA