≫ 

Ljubina žena nakon svadbe objavila sliku predbračnog ugovora i besno poručila: "Sram vas bilo!"

- Ne plaši se Ljuba da ću nešto da mu uzmem - poručila je Katarina

  • 29
Katarina Kolozeus, Ljubomir Ljuba Perucica Foto: ATA Images, Instagram/katarina_kolozeus

Pevač Ljuba Perućica (29) i njegova izabranica Katarina Kolozeus zakleli su se na večnu ljubav u četvrtak, 10. oktobra. Mladenci su se potrudili da ispoštuju mnoge običaje, a ono što je podiglo prašinu jeste momenat kada je njena porodica od njega tražila da potpiše predbračni ugovor.

Iako smo odmah objavili da je reč o duhovitim stavkama i šali, mnogi na društvenim mrežama počeli su da napadaju Katarinu i pišu joj razne, neprijatne poruke.

Tako su njen potez osudili, očigledno ne znajući da nije reč o pravom predbračnom ugovoru koji podrazumeva sigurnost u imovinskom i finansijskom smislu.

To je Katarinu razbesnelo, pa je na Instagramu objavila fotografiju "ugovora".

- Kume, nema na svetu dovoljno dijamanata, brilijanata, miliona, milijardi i biliona za koje bi ti mi prodali našu kumu. Možeš je kupiti samo svojom ljubavlju, pažnjom i odanošću. Zato ti je prodajemo upravo za to, svaka valjana prodaja se sastavlja uz ugovor, zato, ako želiš mladu najbolju u gradu potpiši ugovor - navodi se u ugovoru.

Ljuba Perucica, Katarina Kolozeus Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus, Foto: Star

-  Ja, dole potpisani Ljubomir Perućica se obavezujem: da ću svojoj ženi Katarini svakog dana reći da je volim, da ću je ljubiti, maziti i razmaziti, da ću našoj deci menjati pelene, da ću biti pažljiv kao i do sada, da ću se truditi da joj ispunim svaku želju, da neću gunđati zbog desete haljine koju je kupila, da ću samo u nju gledati do kraja života, da joj neću ograničavati slobodu, da ću biti dobar, vredan i veran muž, da ću je grejati kada joj je hladno, da neću postati dosadan i nezainteresovan, da će joj život pored mene biti uvek lud provod, da ću je voleti i kada osedi, ugoji se i zbora, da ću razmaziti naše unuče - piše u ugovoru koji su oni potpisali.

- Evo da vidite naš predbračni ugovor! Čisto da zapušim usta zlim, zavidnim i pokvarenim ljudima! I čisto da se zna, ne plaši se Ljuba da ću nešto da mu uzmem, oženio je devojku koja je i pre njega imala i svoj stan i auto ( i to mi nije kupio neki dečko ili slično, hvala Bogu imam divnu porodicu)! Prema tome, sram da vas bude - napisala je Ljubina supruga.

Ljuba Perucica, Katarina Kolozeus, predbračni ugovor Printskrin: Instagram/katarina_kolozeus

- Dobro sam pročitao ugovor, slažem se sa svim stavkama zato sam ga i potpisao - prokomenterisao je Ljuba.

VIDEO: Prijovićkin bivši se tek oženio, a već se zna ko će biti glavni u kući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    12. oktobar 2019 | 14:05

    Mlada bitno da silikonske grudi su stavljene u prvi plan i to u crkvi pred Bogom. Svaka cast! Napumpana usta sva vestacka,fuj!

  • Silvija

    12. oktobar 2019 | 16:11

    Sramota , zar nije mogla da grudi prekrije ili moraju svi da bulje u silikone,Treba zabraniti da predje crkveni prag a oblaci se na samom veselju kako hoces

  • nibrS

    12. oktobar 2019 | 11:11

    Sa ovakvom haljinom u Svetu Apostolsku Crkvu? Veliki minus za sveštenika...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA