≫ 

Kija prvi put javno ispričala vic: Toliko je odvratan da ni ona nije mogla da veruje šta je uradila!

Kockarova je dokazala da nema problem sa tim da javnosti pokaže sva svoja lica

Onima koji su pratili prvu sezonu rijalitija Zadruga više je nego jasno koliko je pobednica iste, danas pevačica, Kija Kockar duhovita, što i jeste jedan od razloga zbog kojih je toliko ljudi voli i prati.

Mi smo, tokom ćaskanja sa njom odlučili da proverimo kako stoji po pitanju viceva, te kojim bi nasmejala drugaricu i prijatelje da je baš u tom momentu morala to da učini.

Međutim, nismo očekivali da će nam ispričati verovatno najgrozniji vic koji zna, a i ona sama se smejala ne verujući da je to zaista rekla javno.

Snimak pogledajte na početku teksta i - smejte se.

Video: Skandalozan snimak člana Amadeus benda koji je zgrozio javnost!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    13. oktobar 2019 | 12:55

    Konobarica pukla

  • Gox

    13. oktobar 2019 | 12:09

    Carica.

  • humanist

    13. oktobar 2019 | 15:24

    Какав смо ми деградиран народ...ццц.Каква лична,друштвена,естетска,интелектуална,морална......итд. достигнућа има дана појава да би јој се представљало толико медијског простора?!Кад ће коначно добити простор млади иноватори,спортисти,људи интелигенција од којих се има шта занимљиво и поучно чути?!Ово стварно нема смисла.Зашто нас заглупљивати и тровати овим сподобама које су празне као балон.Није хумано према младим људима сервирати им ово смеће да читају....заиста

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA