≫ 

Muškarci su odlepili za vrelom plavušom iz spota "Favorito", a malo ko zna čija je ona ćerka

Ksenija je prava lepotica, a talenat je nasledila od poznatog oca

  • 5
Amidži šou, grupa huriccane, hjurikejn, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić Ksenija, Ivana i Sanja, Foto: A. Nalbantjan

Ženski sastav "Hurricane" uspeo je da se probije na scenu pesmom "Favorito" koja je postala jedna od najslušanijih numera ove godine, pa na Jutjubu sada broji preko 11 miliona i 790.000 pregleda.

Jedna od tri devojke vam je najpoznatija, a reč je o Sanji Vučić koja je bila učesnik takmičenja "Prvi glas Srbije", da bi potom predstavljala Srbiju na Evroviziji.

Druga devojka je Ivana Nikolić, zgodna plavuša, plesačica i pevačica, koja je nedavno pažnju privukla druženjem sa Džonijem Depom u Beogradu.

Amidži šou, grupa Hurricane, hjurikejn, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić Sanja, Ivana i Ksenija, Foto: A. Nalbantjan

No, treća devojka posebno je zanimljiva!

Radi se o Kseniji Knežević (24), devojkom koja je mnogima zapala za oko, ali malo ko zna kog poznatog muškarca je ona ćerka.

Ksenija Knezevic Ksenija Knežević, Foto: Instagram

Reč je o Nenadu Kneževiću Knezu koji pored Ksenija ima još jednu ćerku, Andreu (21). Pevač je više puta isticao da je ponosan na njih, i da je zadovoljan time što je Ksenija krenula njegovim stopama.

MAC, Arena, MUSIC AWARDS CEREMONY Knez sa Ksenijom (desno), Foto: Nikola Tomić

- Uvek sam ih podržavamo u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god... samo da mi kažu: "Tu smo. Dobro smo". Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam - rekao je Knez jednom prilikom.

Inače, Knez ćerke od milošte zove "Bubica".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    13. oktobar 2019 | 13:20

    Lijepe su, samo ja nikad nisam cula za njih I njihov hit. 😳

  • Naki

    13. oktobar 2019 | 15:30

    SJAJNE SU SVE TRI,SVAKA NA SVOJ NAČIN,POSLUŠAJTE I DRUGE PESME,NPR CORAZON

  • Baba

    13. oktobar 2019 | 13:29

    Najlepsa je knjazova od sve tri i mislim da treba da se odvoji od ove dve seljancice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA