Luna i Anabela se slikale sa Karleušom, a svi se pitaju kome je Đoganijeva uputila ovaj komentar

Jelena je najveća domaća zvezda koja je podržala Lunu tokom njene borbe u rijalitiju, na čemu joj je Đoganijeva očigledno neizmerno zahvalna

  • 58
Luna Đogani i Anabela Atijas

Luna i Anabela, Foto: Marko Jovanović

Jedna od retkih osoba sa javne scene koja je Lunu Đogani (23) jednom prilikom javno odbranila, tokom njenog učešća u "Zadruzi 1" jeste Jelena Karleuša (40).

Pop zvezda bila je stava da je Luna žrtva nameštaljke.

- Iz mog prezira prema rijalitijima izdvojila bih samo onu malu Lunu. Zašto? Pa, zato što mi se može i zato što je žrtva nameštaljke. Mala je nameštena da preživi takav linč da ja nemam reči - napisala je Karleuša, posle čega joj se Luna javno zahvalila na Instagramu.

Sada su se Luna i Anabela konačno srele sa Jelenom, na rođendanu zajedničke prijateljice, gde su iskoristile priliku da se slikaju sa njom.

- Diva! Budi hejter, baci lajk - napisala je Luna u opisu fotografije koja je, ujedno, jedna od najlajkovanijih na njenom Instagramu, sa više od 53.000 lajkova.

 
 
 
View this post on Instagram

Diva “budi hejter baci lajk” @karleusastar #lunadjoA post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

Inače, mnogi koji ne podržavaju Lunu u komentarima pišu kako se sa Jelenom nije slikala dok se družila sa Anastasijom Ražnatović, ali Đoganijevu nije preterano briga za ovakvo mišljenje, jer nikome nije odgovorila.

VIDEO: "Sebi želim samo jednu stvar": Ekskluzivni rođendanski razgovor sa JK

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    13. oktobar 2019 | 14:17

    Ne zna se koja bolje izgleda.

  • ne mogu

    13. oktobar 2019 | 14:47

    Jelena Karleusa najveca pljuvacica rijalitija, a slika se sa najvecom j rijali1tija i jednom od oosba koje su najvise degradirale sebe i rijaliti svojim losim ponasanjem! A vamo blatila Teodoru Dzehverovic koja se najbolje pokazala tamo i talentom i ponasanjem, a hvali ovu malu jer je drugarica sa njenom frizerkom Masom! Karleusa kontradiktornost

  • Ivana

    13. oktobar 2019 | 13:46

    Luna, radi na sebi, glasu, tehnici pevanja, hejteri te opasno mrze, to se granici sa bolesnu, kad sam pročitala sta onaj kvazi novinar pise za tebe i tvoju mamu nije mi bilo dobro, ja se plasim tih ljudi. Bitno je da si ti dobar covek, gledaj sebe i svoju porodicu, budi zdrava, sve ostalo ce doci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA